Národní kuchyně
Více
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Bramborová kyselá polévka
Dada 30 min. nízká
RYBY
Filet z aljašské tresky na páře
Dada 40 min. nízká
MASOVÉ POLÉVKY
Kotlíkový guláš bez kotlíku
Dada 2 h. 30 min. střední
Dršťková polévka
Dada — nízká
HOUBOVÉ POLÉVKY
Hlívová polévka se smetanou
KUŘECÍ MASO
Kuře na španělský způsob
Jurgason 1 h. 30 min. nízká
Pečené kuře s bramborami na kečupu
Dada 2 h. nízká
Pangasius na másle a cibuli
Pečené kuře s kaší
Michal 1 h. 30 min. nízká
Kuřecí maso v cibulové omáčce
Jurgason 45 min. střední
KRŮTÍ MASO
Krůtí roláda s mletým masem a rýží
HOVĚZÍ MASO
Chilli con carne
Dada 60 min. vysoká
Halászlé z pangasia
Pečená kuřecí stehna s nádivkou
Marinovaná pečená krůtí stehna
Rizoto z krůtích stehen
Dada 2 h. střední
VEPŘOVÉ MASO
Dušené zelí s vepřovými párky.
Jurgason 40 min. střední
Pangasius zapečený s hermelínem
Zuzka 35 min. nízká
RIZOTO
Kuřecí rizoto
Jurgason 45 min. nízká
Kachní polévka
Michal 2 h. střední
Kuřecí stehna na kysaném zelí
Dada 1 h. 10 min. nízká
Smažená krůtí prsa v jogurtové marinádě
Musaka
Gyros na pánvi a tzatziki
Michal 20 min. nízká
Pečená vepřová kýta
SLANÉ CHUŤOVKY
Žabky
BEZMASÁ JÍDLA
Grenadýrský pochod
Pečené kuře s rýží
DORTY
Dort Malakov s mascarpone
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
Banánové krémové řezy s tvarohem
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Bílá fazolová polévka
KOLÁČE
Jednoduché lité buchty
Kokosové oplatkové řezy
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
Karbanátky z červeného zelí
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit