Národní kuchyně
Více
VAJÍČKOVÉ SNÍDANĚ
Omeleta v tortile
Michal 10 min. nízká
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Jarní polévka s krupicovými knedlíčky
Jurgason 25 min. nízká
ZÁKUSKY
Slavnostní jahodové řezy
Jurgason 60 min. střední
Míchaná vajíčka s jarní cibulkou
Michal 15 min. nízká
SLADKÁ JÍDLA
Bramborové pirohy
Jurgason 60 min. nízká
KOŠÍČKY
Linecké pěnové košíčky
Jurgason 50 min. vysoká
Bramborové šišky s tvarohem
Michal 45 min. střední
Velikonoční beránek
Norika — nízká
ROLÁDY
Sloní slzy
Norika 60 min. střední
KACHNÍ MASO
Kachní prsa s brusinkovou omáčkou
Michal 30 min. střední
KOLÁČE
Čokoládový koláč
Dada — nízká
RYBY
Křupavé podkovičky z kapra
Norika 50 min. střední
RIZOTO
Kuřecí rizoto
Jurgason 45 min. nízká
Kokosové řezy
Kokosový zákusek s pomerančovou polevou
Dada 40 min. střední
SLANÉ CHUŤOVKY
Smetanové pagáčky
Norika 1 h. 30 min. nízká
HOUBOVÉ POLÉVKY
Jemná hlívová polévka
Dada 40 min. nízká
Tvarohový zákusek s rebarborou
Michal 2 h. střední
Velikonoční kohoutek
Vdolky s borůvkovou omáčkou
Jurgason 40 min. nízká
Tvarohový zákusek s broskvemi
Michal 1 h. 15 min. střední
Věnečky
Michal 1 h. 40 min. střední
Vejce se smetanou
Jemné švestkové buchtičky
Dada 1 h. 30 min. vysoká
VEPŘOVÉ MASO
Pečená vepřová kýta
Tradiční francouzský jablečný koláč
BEZMASÁ JÍDLA
Grenadýrský pochod
Brynzové tyčinky
DORTY
Dort Malakov s mascarpone
Šomló halušky (Somlói galuska)
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Bílá fazolová polévka
Jednoduché lité buchty
Vepřový jazyk ve smetanové omáčce
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
Šlehačkový dort s tvarohovými kuličkami
Karbanátky z červeného zelí
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit