svetvemne.cz

Omeleta v tortile

    

Rychlý návod na přípravu jemné omelety se zeleninou v tortile.

Ukuchtil

Počet porcí

1

Čas přípravy

10 min.

Obtížnost

nízká

 

 

 
 

1. 

máslo 15 gramů

Na pánvičce si rozpustíme kousek másla.

2. 

vejce slepičí 2 kusy  cibulka jarní 150 gramů  sůl

Vajíčka dobře rozmícháme, jemně osolíme a vylijeme na rozehřátou pánev. Můžeme přidat jarní cibulku nebo čerstvé bylinky (majoránka, bazalka). Když přestane být omeleta na povrchu tekutá, obrátíme ji na pár vteřin i na druhou stranu.

3. 

tortila 1 kus  ředkvička 1 kus  salát ledový 1 list

Omeletu vyklopíme na tortilu. Polovinu omelety obložíme ředkvičkami a listem salátu.

4. 

Srolujeme do tortily, překrojíme a můžeme servírovat.

Dobrou chuť!

 

© 2011 - 2020 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit