Omeleta v tortile
Rychlý návod na přípravu jemné omelety se zeleninou v tortile.
recept,fotorecept,vejce slepičí,cibulka jarní,tortila,ředkvička,salát ledový,Vajíčkové snídaně,Sezónní recepty
Vajíčkové snídaně
Ingredience
Ingredience
cibulka jarní | 150 | gramů | |
máslo | 15 | gramů | |
salát ledový | 1 | list | |
sůl | - | ||
tortila | 1 | kus | |
vejce slepičí | 2 | kusy | |
ředkvička | 1 | kus |
Recept
2.
vejce slepičí 2 kusy • cibulka jarní 150 gramů • sůl
Vajíčka dobře rozmícháme, jemně osolíme a vylijeme na rozehřátou pánev. Můžeme přidat jarní cibulku nebo čerstvé bylinky (majoránka, bazalka). Když přestane být omeleta na povrchu tekutá, obrátíme ji na pár vteřin i na druhou stranu.
3.
tortila 1 kus • ředkvička 1 kus • salát ledový 1 list
Omeletu vyklopíme na tortilu. Polovinu omelety obložíme ředkvičkami a listem salátu.
4.
Srolujeme do tortily, překrojíme a můžeme servírovat.
Dobrou chuť!