RECEPTY
Recept na přípravu najemno dušené hovězí plece na redukci z červeného vína. Toto chutně připravené maso je podáváno s pyré ze sladkých brambor a kořenové zeleniny se smetanou a bylinkami.
Chutné lehké placky s obsahem vyššího podílu vlákniny díky přidaným ovesným vločkám. Podáváme s čerstvým zeleninovým salátem a tatarskou omáčkou.
Oblíbená hustá mléčná fazolová polévka. Podáváme s máslem, které výrazně zjemní chuť.
Stará dobrá klasická polévka.
Recept na přípravu klasické bílé bramborové kyselé polévky. Polévku uvaříte stejně jednoduše a rychle, jak ji vařila moje máma, babička, prababička i praprapra ...
Velmi dobrá polévka, která zachutná všem.
Smetanová polévka z chutného a zdravého chřestu.
Pečená vykostěná kuřecí stehna na bramborách, zapečené se třemi druhy sýrů.
Klasický recept na přípravu kapustového prívarku ze slovenské kuchyně.
Recept na vykostěná marinovaná kuřecí stehna s přílohou z brambor, mrkve a cibule.
Pyré podáváme k různě upraveným masům. Velmi vhodné je jako barevně zajímavá příloha pro děti.
Slovenská klasika z běžných surovin uložených v chladničce.
Hustá letní fazolová polévka.
K snadnému a zdravému obědu či večeři přejeme dobrou chuť. Bez přidání koření a soli pokrm vhodný i pro děti.
Příprava pečeného kuřete s přílohou v jednom pekáči.
Výborné bramborové placky plněné kysaným zelím nebo plněné masem.
Vhodné jako příloha k paprikášům, perkeltům či omáčkám. Také vhodné jako samostatný pokrm na sladko s mákem a cukrem, nebo na slano s brynzou a slaninou.
Tyto velmi chutné jarní halušky můžeme podávat s brynzou, nebo jako přílohu k perkeltu či masu na paprice.
Velká bramborová placka na plechu s ovesných vločkami a lněnými semínky, ochucená opečenou cibulí a medvědím česnekem.

Nejpopulárnější recepty

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit