RECEPTY
Recept na chutné bramborové lokše. Podáváme jako přílohu k pečené kachně či huse, nebo je plníme slanými (kachní játra) nebo sladkými (makové, ořechová...) náplněmi. Příprava je jednoduchá, ale mouka bude po celé kuchyni. :) ...
Tento recept nepatří k jednoduchým a málo pracným, ale při prvním soustu každý pochopí, že to prostě stojí za ten chuťový zážitek.
Chutná polévka z velkých - máslových bílých fazolí.
Základní recept na přípravu tradičních bramborových halušek, které se mohou podávat v různých variacích.
Recept na přípravu výborné řecké musaky.
Velmi chutné a oblíbené, jarní placky z nových brambor a skvělého medvědího česneku.
Tradiční recept na bramborovou kaši. Je to vhodná příloha k mnohým jídlům a děti ji mají velmi rády.
Vynikající pochoutka z králíka v hořčicové marinádě, připravená v jednom hrnci.
Placky plné těmi nejlepšími chutěmi.
Maso, nádivka, příloha - vše najednou upečené. Jednotlivé porce servírujeme jednoduše - v alobalu, ve kterém jsme je pekli.
Asi 8 litrů výborného, čistě hovězího, gulášku. Předpokládaný počet porcí je nejméně 12 a nejvíce 18. Doporučujeme vařit v 16 litrovém kotlíku.
Tento výborný a hustý guláš všem zaručeně zachutná.
Chutná obměna klasických bramboráků.
Výborný smetanový prívarok z kysaného zelí s bramborami. Podáváme s masovými kuličkami nebo sekanou.
Tradičně chutná pečená kuřecí stehna s bramborovou kaší.
Neuvěřitelně nenáročná příprava sekané pomocí domácí pekárny
Klasika na Zelený Čtvrtek.
Hustá mléčná polévka s jemnou chutí.
Chutná polévka s lehkou máslovou příchutí plná zdravé zeleniny. Servírujeme ji s krutony a posypanou nasekanou petrželkou.
Filet z lososa zapečený v jemném těstíčku z brambor.

Nejpopulárnější recepty

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit