RECEPTY
Recept na přípravu vepřových řízků v parním hrnci se salátovou přílohou
Bedly plněné maso-houbovou nádivkou. Podáváme s bramborovou kaší.
Soté "na divoko" podáváme s vařenými bramborami a pálivou feferonkou.
Labužnická marináda a kvalitní maso je základem pro tuto lahůdku pivařů a grilmistrů.
Chutně upravená vepřová plec, naplněná slaninou, vajíčkem a zelím na šťávě.
Oblíbená pochoutka pro všechny milovníky pečených vepřových kolen. :)
Pečené maso s lehkou sladkou příchutí.
Kilogram té nejlepší vepřové tlačenky za jejíž kvalitní obsah se můžete zaručit.
Oblíbené pečené vepřové na zelenině. Podáváme s bramborovou přílohou, s kyselou okurkou či chutným salátem z řepy.
Oblíbená pochoutka. Podáváme s feferonkami, hořčicí nebo křenem. Koleno je vhodné konzumovat s chlebem a zapíjet dobrým chlazeným pivem.
K netradiční chlebové omáčce s vepřovým masem podáváme bramborovou kaši.
Báječné a mimořádně chutné pečené koleno. Podáváme s chlebem, kyselou okurkou, feferonkami, hořčicí nebo křenem.
Závin podáváme teplý se špenátem a vařenými bramborami. Chutná i nastudeno, jak slaný koláč.
Podáváme s čerstvým zeleninovým salátem nebo s bramborovým pyré.
Recept na přípravu rajčatové omáčky a masových kuliček ve fritéze ActiFry 2v1. Podáváme s vařenými bramborami.
Chutné masové kuličky podáváme s knedlíkem a s některou z oblíbených omáček (rajčatovou, koprovou, křenovou a pod.).
Podáváme s těstovinami nebo houskovým knedlíkem.
Vepřové soté lákavé vůně a chuti. Vhodnou přílohou může být kuskus, tarhoňa nebo rýže.
Vepřový guláš z kvalitního masa mangalici. Maso z mangalici se pro nižší obsah cholesterolu považuje za mnohem zdravější, než běžné vepřové maso z prasete.
Podáváme s opečenými bramborami.

Nejpopulárnější recepty

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit