Národní kuchyně
Více
ZELENINOVÉ PŘÍLOHY
Dušené červené zelí s jablky
Dada 40 min. střední
Červené zelí s pomerančem
Dada 50 min. nízká
Dušené kysané zelí
Dada 40 min. nízká
Pečené zelí
Dada 50 min. střední
Dýňové pyré z dýně Hokaido
Dada 30 min. nízká
Pečená červená řepa s česnekem
Dada 1 h. 30 min. nízká
Dušené medové zelí
Dada 45 min. nízká
Mrkvovo-bramborové pyré
Dada — nízká
Zapečený sladký brambor s dýní hokaido
Michal 35 min. nízká
Celerové pyré
Michal 40 min. nízká
Červená řepa s Feta sýrem
Dušené červené zelí
Norika 2 h. nízká
Dušené bílé zelí
Dýně zapečená s brynzou
Zuzka 40 min. nízká
Pečená dýně hokaido
Zuzka 30 min. nízká
Kvašené zelí na červené cibuli
Dada 20 min. nízká
Medová dýně se skořicí
Dada 1 h. 40 min. nízká
Dušená zelenina s kokosem a brusinkami
Dada 25 min. nízká
Pikantní lilková pasta
Dada 20 min. střední
Čočkovo-hrachový pikantní dál
Dada 1 h. 45 min. střední
Cuketové placky
Pečená dýně
Kapusta na smetaně
VEPŘOVÉ MASO
Pečená vepřová kýta
KOLÁČE
Tradiční francouzský jablečný koláč
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
DORTY
Dort Malakov s mascarpone
PALAČINKY
Jemné smetanové palačinky
KUŘECÍ MASO
Kuřecí prsa zapečená se sýrem a smetanou
RYBY
Pangasius na másle a cibuli
Vepřová játra na cibulce
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
BEZMASÁ JÍDLA
Karbanátky z červeného zelí
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Mléčná čočková polévka
SLANÉ CHUŤOVKY
Slané krekry s medvědím česnekem
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit • Aktualizovat předvolby souborů cookie