Národní kuchyně
Více
ZÁKUSKY
Citronové řezy
Jurgason 1 h. 10 min. vysoká
KUŘECÍ MASO
Kuřecí rolky s pórkovou omáčkou
Jurgason 60 min. střední
KOŠÍČKY
Linecké pěnové košíčky
Jurgason 50 min. vysoká
Obrácené kuřecí řízky
Dada 60 min. střední
KOLÁČE
Čokoládový koláč
Dada — nízká
Kuřecí maso v cibulové omáčce
Jurgason 45 min. střední
Bratislavské rohlíčky z nekynutého těsta
Norika 40 min. střední
RYBY
Křupavé podkovičky z kapra
Norika 50 min. střední
Francouzský jablkový koláč
Zuzka 50 min. střední
SLANÉ CHUŤOVKY
Škvarkové pagáčky
Jurgason — střední
VEPŘOVÉ MASO
Dušené zelí s vepřovými párky.
Jurgason 40 min. střední
Kuřecí prsa v sýrové peřince
SUCHÉ PEČIVO
Křehká lepená kolečka
Opilé želatinové řezy
Zuzka 2 h. střední
Kapr v alobalu
Norika — nízká
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Pórková polévka
Michal 6 min. nízká
Kávové sušenky
SLADKÁ JÍDLA
Vdolky s borůvkovou omáčkou
Jurgason 40 min. nízká
Mexické soté
Jurgason 60 min. nízká
Čokoládové bomby
Danuška — nízká
Věnečky
Michal 1 h. 40 min. střední
Cuketové lívance
Dada 45 min. nízká
Jemné švestkové buchtičky
Dada 1 h. 30 min. vysoká
Dvoubarevné ořechy
Danuška 50 min. nízká
Pečená vepřová kýta
Žabky
BEZMASÁ JÍDLA
Grenadýrský pochod
Brynzové tyčinky
DORTY
Dort Malakov s mascarpone
Šomló halušky (Somlói galuska)
Banánové krémové řezy s tvarohem
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Bílá fazolová polévka
Jednoduché lité buchty
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
Opekance - bobalky
Karbanátky z červeného zelí
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit