Národní kuchyně
Více
HOVĚZÍ MASO
Kotlíkový guláš
Michal 4 h. střední
VEPŘOVÉ MASO
Vepřová játra na cibulce
Dada 25 min. nízká
Vepřová cikánská
Dada 30 min. střední
BRAMBOROVÉ PŘÍLOHY
Cibulové brambory
Dada — nízká
MASOVÉ POLÉVKY
Vepřový guláš se žampiony
Michal 1 h. 10 min. nízká
Brokolicové knedlíčky s uzeninou v parním hrnci
Dada 60 min. nízká
RIZOTO
Rizoto se sýrem Pecorino
Michal 60 min. nízká
RYBY
Rybí karbanátky
Michal 45 min. nízká
Jemné masové kuličky s knedlíkem a omáčkou
Dada 50 min. nízká
SLANÉ CHUŤOVKY
Nakládaný hermelín
Zuzka 20 min. nízká
SLANÉ KOLÁČE
Domácí francouzský cibulový koláč
Zuzka 1 h. 30 min. nízká
BRAMBOROVÉ SALÁTY
Bramborový salát bez majonézy
Moravský vrabec
Michal 1 h. 30 min. nízká
VAJÍČKOVÉ SNÍDANĚ
Houbová smaženice
Míchaná vajíčka
Michal 15 min. nízká
Jarní míchaná vajíčka
Dada 15 min. nízká
Zapékané plněné žampiony
Grilovaný šašlik
Dada — střední
Batůžky s mletým masem
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Cibulová polévka
Michal 2 h. 30 min. nízká
BEZMASÁ JÍDLA
Grenadýrský pochod
CUKROVINKY
Domácí mila sušenky
KUŘECÍ MASO
Pečené kuře s rýží
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Polévka z velké strakaté fazole
OMÁČKY A PRÍVARKY
Špenát z čerstvého špenátu
Vajíčková polévka s mrkví
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
Domácí francouzský krémeš
Karbanátky z červeného zelí
Škvarkové pagáčky
Kokosové řezy
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit