Národní kuchyně
Více
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Salátová polévka
Editka 40 min. nízká
BEZMASÁ JÍDLA
Zapečené brambory s lečem
Dada — nízká
OMÁČKY A PRÍVARKY
Kapustový prívarok s bramborami
Dada 40 min. nízká
RYBY
Filet z aljašské tresky na páře
KUŘECÍ MASO
Pečené kuře s bramborami na kečupu
Dada 2 h. nízká
MASOVÉ POLÉVKY
Kotlíkový guláš bez kotlíku
Dada 2 h. 30 min. střední
HOUBOVÉ POLÉVKY
Hlívová polévka se smetanou
VEPŘOVÉ MASO
Plněné bramboráky
Dada 2 h. střední
Živánská v parním hrnci
Dada 60 min. nízká
Čočkovo-bramborový prívarok
Zapečená zelenina na bramborách
KRŮTÍ MASO
Krůtí kapsa v parním hrnci
BRAMBOROVÉ PŘÍLOHY
Lokše
Zuzka — střední
Lehké bramborové pyré
Dada 25 min. nízká
Jednoduchá kuřecí prsa s brokolicí
Brokolicovo-bramborový nákyp
Dada 1 h. 30 min. nízká
BRAMBOROVÉ SALÁTY
Letní bramborový salát
Zapečené brambory se sýrem a šunkou
Zuzka — nízká
Hlívový guláš s bramborami
Dada 50 min. nízká
Francouzské brambory ze surových brambor
Dada 1 h. 20 min. nízká
TĚSTOVINY
Brynzové halušky
Pangasius na bambusových výhoncích
Dada 45 min. nízká
Bramborový salát
Hlívová polévka
Zuzka 30 min. nízká
Pečená vepřová kýta
KOLÁČE
Tradiční francouzský jablečný koláč
SLANÉ CHUŤOVKY
Žabky
Grenadýrský pochod
Brynzové tyčinky
DORTY
Dort Malakov s mascarpone
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Bílá fazolová polévka
Kuřecí prsa zapečená se sýrem a smetanou
Jednoduché lité buchty
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
Karbanátky z červeného zelí
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit