Národní kuchyně
Více
KUŘECÍ MASO
Dušená hlíva s kuřecím masem
Dada 60 min. střední
MASOVÉ POLÉVKY
Vepřový guláš se žampiony
Michal 1 h. 10 min. nízká
RYBY
Rybí karbanátky
Michal 45 min. nízká
Pangasius na zázvoru s čínskými nudlemi
Dada 30 min. střední
RIZOTO
Hráškové rizoto
Michal 40 min. nízká
VEPŘOVÉ MASO
Jemné masové kuličky s knedlíkem a omáčkou
Dada 50 min. nízká
Rizoto se sýrem Pecorino
Michal 60 min. nízká
POMAZÁNKY
Sardinková pomazánka
Dada 30 min. nízká
SLANÉ KOLÁČE
Domácí francouzský cibulový koláč
Zuzka 1 h. 30 min. nízká
Zeleninové rizoto
ZELENINOVÉ PŘÍLOHY
Dušené bílé zelí
BRAMBOROVÉ SALÁTY
Bramborový salát bez majonézy
Šafránové rizoto
Pangasius se smetanovo-hořčicovou omáčkou
Vánoční zelňačka
Dada 1 h. 20 min. nízká
Dušené červené zelí
Norika 2 h. nízká
Kuře na způsob svíčkové
Dada — střední
Pomazánka z droždí
Michal 30 min. nízká
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Demikát s bramborami
Dada 25 min. nízká
Čočková polévka s opečenými párky
Dada 40 min. střední
Kuřecí prsa na paprice
Jurgason — nízká
BEZMASÁ JÍDLA
Lilkové balíčky na grilu
SLANÉ CHUŤOVKY
Batůžky s mletým masem
TĚSTOVINY
Špagety s plody moře
Zuzka 20 min. nízká
Pečená vepřová kýta
Kuřecí perkelt
KOLÁČE
Tradiční francouzský jablečný koláč
Žabky
Grenadýrský pochod
Brynzové tyčinky
DORTY
Dort Malakov s mascarpone
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Bílá fazolová polévka
Jednoduché lité buchty
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
Karbanátky z červeného zelí
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit