Národní kuchyně
Více
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Vajíčková polévka
Dada 15 min. nízká
ZÁKUSKY
Citronové řezy
Jurgason 1 h. 10 min. vysoká
Bramborová kyselá polévka
Dada 30 min. nízká
Chřestová polévka s bramborami
KUŘECÍ MASO
Pečené kuře s kaší
Michal 1 h. 30 min. nízká
BRAMBOROVÉ PŘÍLOHY
Cuketovo-bramborové pyré
ZELENINOVÉ SALÁTY
Rajčatový salát
HOVĚZÍ MASO
Chilli con carne
Dada 60 min. vysoká
ZAVAŘENINY
Zavařujeme hrušky
Dada — nízká
KOLÁČE
Ořechová vánočka
Danuška 45 min. nízká
VEPŘOVÉ MASO
Dušené zelí s vepřovými párky.
Jurgason 40 min. střední
MASOVÉ POLÉVKY
Kachní polévka
Michal 2 h. střední
ZELENINOVÉ PŘÍLOHY
Celerové pyré
Michal 40 min. nízká
Halászlé z pangasia
SNÍDAŇOVÉ KAŠE
Ovesná kaše s jablky a skořicí
Michal 10 min. nízká
Opilé želatinové řezy
Zuzka 2 h. střední
Pórková polévka
Michal 6 min. nízká
KNEDLÍKY
Jemný kynutý knedlík
Jurgason 60 min. nízká
SUCHÉ PEČIVO
Kávové sušenky
Americké brambory
SLANÉ PEČIVO
Hamburgerové housky
Michal 60 min. nízká
BEZMASÁ JÍDLA
Cannelloni s dýní
Zuzka 60 min. střední
Ovesná kaše s meruňkami
Ovesná kaše se švestkami a mákem
Grenadýrský pochod
CUKROVINKY
Domácí mila sušenky
Pečené kuře s rýží
Šomló halušky (Somlói galuska)
DORTY
Dort Malakov s mascarpone
Banánové krémové řezy s tvarohem
OMÁČKY A PRÍVARKY
Špenát z čerstvého špenátu
Vajíčková polévka s mrkví
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
Domácí francouzský krémeš
Karbanátky z červeného zelí
SLANÉ CHUŤOVKY
Škvarkové pagáčky
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit