Národní kuchyně
Více
OMÁČKY A PRÍVARKY
Žampionová omáčka s knedlíkem
Dada 30 min. nízká
KNEDLÍKY
Domácí houskový knedlík z parního hrnce
Dada 1 h. 30 min. nízká
SLADKÁ JÍDLA
Žemlovka z domácí pekárny
Dada — nízká
VEPŘOVÉ MASO
Čevapčiči v parním hrnci
Dada 40 min. nízká
BEZMASÁ JÍDLA
Zapečené brambory s lečem
Kapustový prívarok s bramborami
Plněné bramboráky
Dada 2 h. střední
SNÍDAŇOVÉ KAŠE
Čokoládová rýže v parním hrnci
Dada 50 min. nízká
Čočkovo-bramborový prívarok
Dada 60 min. nízká
CHLÉB
Banánový chléb
Zapečená zelenina na bramborách
ZÁKUSKY
Pudinkový řez s nektarinkami
Michal 1 h. 10 min. střední
Karbanátky
KUŘECÍ MASO
Pečená kuřecí stehna s nádivkou
Brokolicovo-bramborový nákyp
KOLÁČE
Ořechový cop z kynutého těsta
Zuzka 50 min. střední
Tofu ražniči v těstíčku
Dada 45 min. nízká
Palačinky s brynzou
Zuzka 45 min. nízká
Výborný chléb z pekárny
Masové kuličky v rajské omáčce
Kuřecí roláda s houskovou nádivkou
Jurgason — střední
Žampionovo-masová sekaná s hráškem a kukuřicí
Dada 1 h. 10 min. nízká
Francouzské brambory ze surových brambor
Dada 1 h. 20 min. nízká
Špízy se žampiony a kuřecím masem
Pečená vepřová kýta
Tradiční francouzský jablečný koláč
SLANÉ CHUŤOVKY
Žabky
Grenadýrský pochod
Brynzové tyčinky
DORTY
Dort Malakov s mascarpone
Šomló halušky (Somlói galuska)
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Bílá fazolová polévka
Kuřecí prsa zapečená se sýrem a smetanou
Jednoduché lité buchty
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
Karbanátky z červeného zelí
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit