Národní kuchyně
Více
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Bílá fazolová polévka
Dada 30 min. nízká
ZAVAŘENINY
Zavařujeme červenou řepu s křenem
Dada — nízká
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Salátová polévka
Editka 40 min. nízká
BRAMBOROVÉ SALÁTY
Bramborový vánoční salát
OMÁČKY A PRÍVARKY
Čočkovo-bramborový prívarok
Dada 60 min. nízká
Letní bramborový salát
ŠTRÚDLY
Tažený tvarohový štrúdl
Vilma 1 h. 30 min. vysoká
VEPŘOVÉ MASO
Moravský vrabec
Michal 1 h. 30 min. nízká
ZELENINOVÉ PŘÍLOHY
Dušené bílé zelí
Dada 50 min. nízká
Bramborový salát bez majonézy
Michal 45 min. nízká
Tažený makovo-višňový štrúdl
Rajčatová polévka
Dada 20 min. nízká
Omáčka z rajčatového protlaku
Dada 15 min. nízká
Mrkvová ostro-kyselá polévka
Michal 30 min. nízká
Smažené vepřové maso na sladkokyselo
Zuzka 40 min. střední
HOVĚZÍ MASO
Svíčková na smetaně s knedlíkem
Dada — střední
Dušené červené zelí
Norika 2 h. nízká
KUŘECÍ MASO
Kuře na způsob svíčkové
Plněná paprika
Chřest se salámem
Zuzka 30 min. nízká
BEZMASÁ JÍDLA
Lilkové balíčky na grilu
Bramborový salát
Pečená vepřová kýta
KOLÁČE
Tradiční francouzský jablečný koláč
Grenadýrský pochod
SLANÉ CHUŤOVKY
Brynzové tyčinky
DORTY
Dort Malakov s mascarpone
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
Jednoduché lité buchty
Vepřový jazyk ve smetanové omáčce
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
Šlehačkový dort s tvarohovými kuličkami
Karbanátky z červeného zelí
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit