Národní kuchyně
Více
VEPŘOVÉ MASO
Balkánský plamen
Jurgason 60 min. nízká
KUŘECÍ MASO
Kuře na španělský způsob
Jurgason 1 h. 30 min. nízká
Obrácené kuřecí řízky
Dada 60 min. střední
SLANÉ CHUŤOVKY
Huspenina
Dada — střední
Dýňové karbanátky
Zuzka 40 min. střední
SUCHÉ PEČIVO
Ořechové štangle
Norika 1 h. 30 min. nízká
HOVĚZÍ MASO
Hovězí kýta na kořenové zelenině
Michal 2 h. 20 min. nízká
VAJÍČKOVÉ SNÍDANĚ
Vajíčka v paprice
Michal 10 min. nízká
KRŮTÍ MASO
Rizoto z krůtích stehen
Dada 2 h. střední
ZELENINOVÉ SALÁTY
Rajčatový salát
Dada 15 min. nízká
MASOVÉ POLÉVKY
Thajská kuřecí polévka s kokosovým mlékem
Michal 30 min. nízká
ZAVAŘENINY
Zavařujeme hrušky
Dada — nízká
Halászlé z pangasia
Dada 30 min. nízká
RYBY
Pangasius v těstíčku
Dada 60 min. nízká
KNEDLÍKY
Domácí kynutý knedlík
Zuzka 50 min. nízká
Kachní polévka
Michal 2 h. střední
Bramborové knedlíky
Jurgason — střední
Marinovaný losos
Michal — nízká
Marinovaný losos na studeno
RYBÍ SALÁTY
Tuňákový salát
Jurgason 35 min. nízká
BRAMBOROVÉ PŘÍLOHY
Americké brambory
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Cuketovo-fazolová polévka
Steak z lososa
Michal 15 min. nízká
Pečená marinovaná žebírka
Michal 1 h. 30 min. nízká
Pečená vepřová kýta
Žabky
BEZMASÁ JÍDLA
Grenadýrský pochod
Brynzové tyčinky
DORTY
Dort Malakov s mascarpone
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
Banánové krémové řezy s tvarohem
Bílá fazolová polévka
KOLÁČE
Jednoduché lité buchty
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
SLADKÁ JÍDLA
Opekance - bobalky
Karbanátky z červeného zelí
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit