Národní kuchyně
Více
VEPŘOVÉ MASO
Vařená uzená krkovice
Dada 1 h. 30 min. nízká
ZAVAŘENINY
Zavařujeme červenou řepu s křenem
Dada — nízká
KUŘECÍ MASO
Zapečená kuřecí prsa s kysaným zelím
Křupavé kuře
ZÁKUSKY
Šup-šup zákusek
Norika 40 min. nízká
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko
Dada 40 min. střední
BRAMBOROVÉ PŘÍLOHY
Dušené paprikové brambory
Dada 45 min. nízká
BRAMBOROVÉ SALÁTY
Bramborový vánoční salát
Kološvárské zelí
Dada 1 h. 30 min. střední
BEZMASÁ JÍDLA
Smetanový špenát s volský okem
Dada 30 min. nízká
Rizoto s kuřecím masem a zeleninou
Pečená vepřová krkovička
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Zelná tukožroutská polévka
Uzené s hrachový pyré v parním hrnci
Dada 40 min. nízká
Asijská kuřecí prsa
HOVĚZÍ MASO
Svíčková na smetaně s knedlíkem
Dada — střední
Vepřové koleno pečené
OMÁČKY A PRÍVARKY
Špenát připravený z mrazeného špenátu
Dada 20 min. nízká
VAJÍČKOVÉ SNÍDANĚ
Houbová smaženice
Šuhajdy
Norika 45 min. nízká
Kuřecí prsa plněná mozzarellou s bazalkou
Zuzka 30 min. nízká
RYBY
Žraločí steak marinovaný
Zapékané plněné žampiony
Dada 60 min. nízká
Brokolice zapečená se sýrem
Pečená vepřová kýta
SLANÉ CHUŤOVKY
Žabky
Grenadýrský pochod
Brynzové tyčinky
DORTY
Dort Malakov s mascarpone
Šomló halušky (Somlói galuska)
Banánové krémové řezy s tvarohem
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Bílá fazolová polévka
KOLÁČE
Jednoduché lité buchty
Ptačí mléko s medem
SLADKÁ JÍDLA
Opekance - bobalky
Karbanátky z červeného zelí
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit