Národní kuchyně
Více
KACHNÍ MASO
Pečená kachna - nejjednodušší způsob přípravy
Dada 2 h. 30 min. střední
KUŘECÍ MASO
Kuřecí prsa na bílé ředkvi
Dada 40 min. střední
BRAMBOROVÉ PŘÍLOHY
Cibulové brambory
Dada — nízká
MASOVÉ POLÉVKY
Vepřový guláš se žampiony
Michal 1 h. 10 min. nízká
RIZOTO
Hráškové rizoto
Michal 40 min. nízká
Rizoto se sýrem Pecorino
Michal 60 min. nízká
MLÉČNÉ KOKTEJLY
Medvědí mléko
POMAZÁNKY
Pomazánka s Gorgonzolu
Michal — nízká
Sardinková pomazánka
Dada 30 min. nízká
Avokádová pomazánka
Michal 10 min. nízká
Zeleninové rizoto
ZELENINOVÉ PŘÍLOHY
Dušené bílé zelí
Dada 50 min. nízká
BRAMBOROVÉ SALÁTY
Bramborový salát bez majonézy
Michal 45 min. nízká
RYBY
Pangasius se smetanovo-hořčicovou omáčkou
Dada 60 min. střední
OMÁČKY A PRÍVARKY
Omáčka z rajčatového protlaku
Dada 15 min. nízká
Šafránové rizoto
Platýs s bylinkovým máslem
Zuzka 30 min. nízká
Pikantní kuřecí stehna na grilu
Kuře na způsob svíčkové
Dada — střední
Dušené červené zelí
Norika 2 h. nízká
OVOCNÉ SALÁTY
Ovocný salát s jogurtem
BEZMASÁ JÍDLA
Lilkové balíčky na grilu
VEPŘOVÉ MASO
Grilovaný šašlik
Platýs na zelenině
Pečená vepřová kýta
Kuřecí perkelt
SLANÉ CHUŤOVKY
Žabky
Grenadýrský pochod
Brynzové tyčinky
DORTY
Dort Malakov s mascarpone
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
Banánové krémové řezy s tvarohem
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Bílá fazolová polévka
KOLÁČE
Jednoduché lité buchty
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
Karbanátky z červeného zelí
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit