Národní kuchyně
Více
VEPŘOVÉ MASO
Pečené uzené vepřové koleno
Dada 1 h. 30 min. nízká
VAJÍČKOVÉ SNÍDANĚ
Omeleta v tortile
Michal 10 min. nízká
OMÁČKY A PRÍVARKY
Čočkový prívarok
Jurgason 50 min. nízká
TĚSTOVINY
Těstoviny se žampiony a tyrolskou šunkou
Zuzka 30 min. nízká
DEZERTY V SKLENICI
Jahodový pohár s mascarpone
Zuzka 30 min. střední
ZÁKUSKY
Čokoládovo-ořechové řezy
Jurgason 60 min. střední
Strapačky s kysaným zelím
Jurgason 45 min. střední
SLADKÁ JÍDLA
Pařené buchty
Oříškovo-karamelový zákusek
Jurgason 60 min. vysoká
Makové pupáky z rohlíků
Michal 15 min. nízká
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Hrstková polévka fazolová s uzeným kolenem
Dada — střední
SUCHÉ PEČIVO
Husarské knoflíky
Balkánský plamen
Jurgason 60 min. nízká
SLANÉ CHUŤOVKY
Špenátovo brynzové chuťovky
Dada 45 min. nízká
RÝŽE
Cibulová rýže
Halušky z červené řepy
Kokosový srnčí hřbet
Dada 1 h. 30 min. vysoká
BEZMASÁ JÍDLA
Špenátové palačinky se sýrovou omáčkou
Zuzka 40 min. nízká
Nepečený karamelový cheesecake
Květák v mandžuské omáčce
Michal 60 min. vysoká
KRŮTÍ MASO
Pečené krůtí na kysaném zelí s bramborami
Dada 2 h. střední
Fučka
Dada 40 min. střední
KOLÁČE
Velikonoční makový bochánek
Dada 1 h. 30 min. střední
Bratislavské rohlíčky z nekynutého těsta
Norika 40 min. střední
Pečená vepřová kýta
Grenadýrský pochod
Šunkové muffiny
Brynzové tyčinky
Šomló halušky (Somlói galuska)
Prošívaná deka
Nanukové řezy
Tvarohovo-kakaový koláč
Ptačí mléko s medem
Karbanátky z červeného zelí
Jablečné taštičky
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit