Nepečený karamelový cheesecake
![Nepečený karamelový cheesecake](https://www.svetvemne.cz/_site_media/com_strava/mod_recepty/recipe/00002151/img_cs_4x3/nepeceny-karamelovy-cheesecake_00180.jpg)
Rychle připravený zákusek pro všechny mlsouny.
recept,fotorecept,sušenky máslové,tvaroh jemný měkký,mandlové lupínky,Zákusky
Zákusky
Kategorie
Zákusky
Ingredience
Ingredience
bílá čokoláda | 300 | gramů | |
cukr krystalový | 70 | gramů | |
mandlové lupínky | 20 | gramů | |
máslo | 70 | gramů | |
smetana ke šlehání (30-33% tuku) | 330 | mililitrů | |
sušenky máslové | 140 | gramů | |
tvaroh jemný měkký | 500 | gramů |
Recept
![](https://www.svetvemne.cz/_site_media/com_photogallery/recipe/00002151/small/IMG_3102.jpg)
![](https://www.svetvemne.cz/_site_media/com_photogallery/recipe/00002151/small/IMG_3105.jpg)
3.
tvaroh jemný měkký 500 gramů • smetana ke šlehání (30-33% tuku) 250 mililitrů
Tvaroh utřeme spolu se smetanou.
![](https://www.svetvemne.cz/_site_media/com_photogallery/recipe/00002151/small/IMG_3108.jpg)
![](https://www.svetvemne.cz/_site_media/com_photogallery/recipe/00002151/small/IMG_3170.jpg)
5.
Necháme chvíli vychladnout a přimícháme k tvarohovému krému.
![](https://www.svetvemne.cz/_site_media/com_photogallery/recipe/00002151/small/IMG_3116.jpg)
6.
Sušenkové těsto napěchujte na spodek dortové formy, přikryjeme krémem.
![](https://www.svetvemne.cz/_site_media/com_photogallery/recipe/00002151/small/IMG_3117.jpg)
![](https://www.svetvemne.cz/_site_media/com_photogallery/recipe/00002151/small/IMG_3175.jpg)
8.
smetana ke šlehání (30-33% tuku) 80 mililitrů
Do karamelu přidáme smetanu. Pokud nám vzniknou karamelové bulky, tak ty pomalu vařením rozpustíme.
![](https://www.svetvemne.cz/_site_media/com_photogallery/recipe/00002151/small/IMG_3178.jpg)
![](https://www.svetvemne.cz/_site_media/com_photogallery/recipe/00002151/small/IMG_3181.jpg)
![](https://www.svetvemne.cz/_site_media/com_photogallery/recipe/00002151/small/IMG_3183.jpg)
11.
Porch polijeme karamelovou polevou a posypeme opraženými lupínky mandlí. Necháme v chladu minimálně 4 hodiny.
![](https://www.svetvemne.cz/_site_media/com_photogallery/recipe/00002151/small/IMG_3186.jpg)
Dobrou chuť!