Národní kuchyně
Více
ZELENINOVÉ PŘÍLOHY
Červené zelí s pomerančem
Dada 50 min. nízká
Dušené červené zelí s jablky
Dada 40 min. střední
Dušené medové zelí
Dada 45 min. nízká
Dušené kysané zelí
Dada 40 min. nízká
Pečená červená řepa s česnekem
Dada 1 h. 30 min. nízká
Celerové pyré
Michal 40 min. nízká
Mrkvovo-bramborové pyré
Dada — nízká
Dýňové pyré z dýně Hokaido
Dada 30 min. nízká
Zapečený sladký brambor s dýní hokaido
Michal 35 min. nízká
Červená řepa s Feta sýrem
Dušené červené zelí
Norika 2 h. nízká
Dýně zapečená s brynzou
Zuzka 40 min. nízká
Pikantní lilková pasta
Dada 20 min. střední
Dušené bílé zelí
Pečená dýně hokaido
Zuzka 30 min. nízká
Kapusta na smetaně
Čočkovo-hrachový pikantní dál
Dada 1 h. 45 min. střední
Dušená zelenina s kokosem a brusinkami
Dada 25 min. nízká
Medová dýně se skořicí
Dada 1 h. 40 min. nízká
Cuketové placky
Pečené zelí
Dada 50 min. střední
Pečená dýně
Kvašené zelí na červené cibuli
Dada 20 min. nízká
VEPŘOVÉ MASO
Pečená vepřová kýta
KUŘECÍ MASO
Kuřecí perkelt
BEZMASÁ JÍDLA
Grenadýrský pochod
SLANÉ CHUŤOVKY
Šunkové muffiny
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Fazolová polévka na sladkokyselo
KOLÁČE
Hrnkový koláč z domácí pekárny
Prošívaná deka
Citronové řezy
Karbanátky z červeného zelí
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
Špenátovo brynzové chuťovky
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit