RECEPTY
Sladké hřebeny z listového těsta s pudinkovo-mascarpone nádivkou a jahodami.
Jednoduchý, jemný, tvarohový koláč k čaji nebo kávě ke snídani.
Šťavnatý koláč, jehož úspěch tkví nejen v chuti, ale i v mimořádně lehké přípravě. Při vaření jsme použili hrneček o objemu 200 ml a plech o rozměrech 22 x 32 cm.
Oblíbený a dnes už tradiční hrnkový koláč z kyselého mléka, plný chutného ovoce.
Výborný slaný koláč, který můžeme podávat jako hlavní jídlo spolu s dobrou fazolovou polévkou nebo rozkrájený na menší porce jako chuťovku pro hosty.
Lahodný koláč z křehkého těsta, plněný nádivkou z mascarpone a ozdobený čerstvými jahodami.
Pampeliškový sirup používáme nejen do čaje během nemoci, ale můžeme ho používat i jako sladidlo při přípravě zákusků či koláčů. Přestože po uvaření zůstává v sirupu zredukované množství léčivých látek, sirup pomáhá ...
Banista - balkánský sýrový slaný koláč. Tradičně se připravuje ze speciálního těsta filo. Jeho verze v listovém těstě je stejně chutná.
Jednoduchý a rychlý recept na osvěžující koláč s rybízem a křehkou sněhovou pěnou na povrchu. V těstě je netradičně přidán tvaroh pro zvětšení množství a vylepšení nutriční hodnoty na porci.
Křehký koláč se šťavnatou nádivkou plnou zdraví prospěšných ingrediencí.
Vychutnejte si odpolední kávu s tímto skvělým křehkým koláčem.
Skvělý jemný koláček bez přidaného cukru a mouky. Sladkost a vlákninu zabezpečuje vysoký podíl ovoce.
Recept na slaný francouzský koláč plněný žampionovo-sýrovou nádivkou.

Nejpopulárnější recepty

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit