RECEPTY
Jednoduchý recept na přípravu chutného pečeného masa s česnekovým nádechem. Vhodnou přílohou jsou brambory, knedlík a dušené zelí.
Recept na přípravu ražniči v parním hrnci.
Klasická plněná paprika našich maminek.
Jednoduše a snadno připravený chutný oběd s oblíbeným uzeným masem.
Pro pečení je nejvhodnější dobře prorostlý bůček. Podáváme s knedlíkem navlhčeným výpekem a dušeným bílým zelím.
Jednoduché prokládané brambory z nepředvařených brambor. Podáváme s kyselou okurkou a tatarskou omáčkou.
Šťavnatý oběd z jednoho hrnce.
Recept na přípravu výborné řecké musaky.
Pokrm vhodný nejen na Halloween. Připomíná strašidelné hlavy plné červíků. :) Podáváme s bramborovým pyré.
Oblíbený recept na klasickou plněnou papriku jednoduše uvařenou-upečenou v troubě.
Podáváme s lehkým bramborovým pyré.
Recept na přípravu francouzských brambor. Sytý a chutný oběd na všední den pro každého.
Bryndzové špaldové kernotto s pórkem a slaninou, na kterém si zaručeně pochutnáte.
Tradiční slovenské hlavní jídlo vhodné na pohoštění rodiny o svátcích.
Tradiční lahůdka našich babiček a prababiček. Toto syté jídlo bylo na jídelním lístku hlavně v období zimy, když byly už ve sklepě uskladněné brambory a cibule, v soudku kvašené zelí a ve spíži kus dobré slaniny ze zabijačky.
Podáváme s jarní cibulkou a klasicky s vařenými bramborami a hořčicí.
Sladké brambory zapečené s mrkví, mletým masem, bešamelem a mozarellou.
Podáváme klasicky, s houskovým knedlíkem.
Nákyp ze zelí a brambor se slaninou a uzeným.
Skvěle chutnající kulaté karbanátky plněné celým vajíčkem uvařeným natvrdo. Prý nechybí na žádném pikniku na britských ostrovech. Zaručeně si je oblíbíte i vy, dobré jsou s chlebem, brambory i s omáčkou. Doporučuje se smažit ...

Nejpopulárnější recepty

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit