RECEPTY

Brynzové špaldové kroupy se slaninou

Brynzové špaldové kroupy se slaninou

Bryndzové špaldové kernotto s pórkem a slaninou, na kterém si zaručeně pochutnáte.

recept,fotorecept,kroupy špaldové (špaldové kernotto),pórek,brynza,Vepřové maso

Vepřové maso

Ukuchtil

Počet porcí

4

Čas přípravy

30 min.

Obtížnost

střední

 

Ingredience

Ingredience

brynza250gramů
kroupy špaldové (špaldové kernotto)300gramů
pórek250gramů
slanina prorostlá-
smetana kyselá (14-18% tuku)100gramů
voda600mililitrů

 

Recept

1. 

kroupy špaldové (špaldové kernotto) 300 gramů  voda 600 mililitrů

Kroupy propláchneme, vložíme do hrnce a přilijeme vodu. Vaříme 15 - 20 minut, podle toho zda chceme mít krupky více či méně rozvařené. Nejlepší jsou jemně křupavé.

2. 

pórek 250 gramů

Pórek umyjeme...

3. 

... a nadrobno nakrájíme.

4. 

slanina prorostlá

Slaninu nakrájíme a na pánvi osmažíme (v množství dle chuti).

5. 

Pórek přidáme k uvařeným kroupám, promícháme a 3-4 minuty povaříme.

6. 

brynza 250 gramů  smetana kyselá (14-18% tuku) 100 gramů

Brynzu rozmícháme se smetanou...

7. 

... a vmícháme do krup.

8. 

Podáváme teplé, posypané osmaženou slaninou.

Dobrou chuť!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit  • Aktualizovat předvolby souborů cookie