RECEPTY

Brynzové špaldové kroupy se slaninou

Brynzové špaldové kroupy se slaninou

bi-star-fillbi-star-fillbi-starbi-starbi-star

Bryndzové špaldové kernotto s pórkem a slaninou, na kterém si zaručeně pochutnáte.

recept,fotorecept,kroupy špaldové (špaldové kernotto),pórek,brynza,Vepřové maso

Vepřové maso

Ukuchtil

Počet porcí

4

Čas přípravy

30 min.

Obtížnost

střední

Ingredience

Ingredience

brynza

250

688

gramů

kcal

kroupy špaldové (špaldové kernotto)

300

1023

gramů

kcal

pórek

250

115

gramů

kcal

slanina prorostlá

0

??

kcal

smetana kyselá (14-18% tuku)

100

160

gramů

kcal

voda

600

0

mililitrů

kcal

 

Recept

1. 

kroupy špaldové (špaldové kernotto) 300 gramů  voda 600 mililitrů

Kroupy propláchneme, vložíme do hrnce a přilijeme vodu. Vaříme 15 - 20 minut, podle toho zda chceme mít krupky více či méně rozvařené. Nejlepší jsou jemně křupavé.

Kroupy propláchneme, vložíme do hrnce a...

2. 

pórek 250 gramů

Pórek umyjeme...

Pórek umyjeme......

3. 

... a nadrobno nakrájíme.

... a nadrobno nakrájíme....

4. 

slanina prorostlá

Slaninu nakrájíme a na pánvi osmažíme (v množství dle chuti).

Slaninu nakrájíme a na pánvi osmažíme (v...

5. 

Pórek přidáme k uvařeným kroupám, promícháme a 3-4 minuty povaříme.

Pórek přidáme k uvařeným kroupám,...

6. 

brynza 250 gramů  smetana kyselá (14-18% tuku) 100 gramů

Brynzu rozmícháme se smetanou...

Brynzu rozmícháme se smetanou......

7. 

... a vmícháme do krup.

... a vmícháme do krup....

8. 

Podáváme teplé, posypané osmaženou slaninou.

Podáváme teplé, posypané osmaženou slaninou....

Dobrou chuť!

Doporučené recepty

Články

Oblíbené hledání

Nejpopulárnější recepty

© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit