Brynzové špaldové kroupy se slaninou

Bryndzové špaldové kernotto s pórkem a slaninou, na kterém si zaručeně pochutnáte.
recept,fotorecept,kroupy špaldové (špaldové kernotto),pórek,brynza,Vepřové maso
Vepřové maso
Ingredience
Ingredience
brynza | 250 688 | gramů kcal | |
kroupy špaldové (špaldové kernotto) | 300 1023 | gramů kcal | |
pórek | 250 115 | gramů kcal | |
slanina prorostlá | 0 ?? | kcal | |
smetana kyselá (14-18% tuku) | 100 160 | gramů kcal | |
voda | 600 0 | mililitrů kcal |
Recept
1.
kroupy špaldové (špaldové kernotto) 300 gramů • voda 600 mililitrů
Kroupy propláchneme, vložíme do hrnce a přilijeme vodu. Vaříme 15 - 20 minut, podle toho zda chceme mít krupky více či méně rozvařené. Nejlepší jsou jemně křupavé.


3.
... a nadrobno nakrájíme.


5.
Pórek přidáme k uvařeným kroupám, promícháme a 3-4 minuty povaříme.


7.
... a vmícháme do krup.

8.
Podáváme teplé, posypané osmaženou slaninou.

Dobrou chuť!