Národní kuchyně▼
Více▼
SLANÉ KOLÁČE
Koláč z kyseného zelí
VEPŘOVÉ MASO
Brynzové špaldové kroupy se slaninou
BEZMASÁ JÍDLA
ActiFry hermelín s ořechy
TĚSTOVINY
Zapékané těstoviny se špenátem a slaninou
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Zelno-fazolová polévka Šutolica (Šutelica)
Úhrabky
Babiččiny úhrabky
KRŮTÍ MASO
Krůtí stehna na cibuli
HOVĚZÍ MASO
Svíčková omáčka
Masovo-houbové špízy
OMÁČKY A PRÍVARKY
Hroznová omáčka na středověký způsob
Masovo-hermelínové kuličky na špejli
CUKROVINKY
Domácí mila sušenky
ZÁKUSKY
Obliž prst
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Fazolová polévka na sladkokyselo
MASO
Domácí tlačenka
SLADKÁ JÍDLA
Rýžový nákyp s tvarohem
BRAMBOROVÉ PŘÍLOHY
Máslové brambory
Karbanátky z červeného zelí
Sýrovo-šunkové makarony
Červená čočka se špenátem
Tofu v čočkové omáčce
ZAJEČÍ A KRÁLIČÍ MASO
Pečený marinovaný králík s bramborami
KACHNÍ MASO
Plněná kachna
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit