Národní kuchyně
Více
SLANÉ KOLÁČE
Koláč z kyseného zelí
VEPŘOVÉ MASO
Brynzové špaldové kroupy se slaninou
BEZMASÁ JÍDLA
ActiFry hermelín s ořechy
TĚSTOVINY
Zapékané těstoviny se špenátem a slaninou
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Zelno-fazolová polévka Šutolica (Šutelica)
Úhrabky
Babiččiny úhrabky
KRŮTÍ MASO
Krůtí stehna na cibuli
HOVĚZÍ MASO
Svíčková omáčka
Masovo-houbové špízy
OMÁČKY A PRÍVARKY
Hroznová omáčka na středověký způsob
Masovo-hermelínové kuličky na špejli
ZÁKUSKY
Obliž prst
Grenadýrský pochod
SLANÉ CHUŤOVKY
Žabky
NEZAŘAZENÉ SLADKÉ RECEPTY
Máslový žloutkový krém
Ananasové řezy
RYBY
Filet z aljašské tresky na páře
Sýrové tyčinky z listového těsta
Fučka
Silvestrovské škvarkové pagáčky
SLANÉ PEČIVO
Česnekové trojúhelníky
Pařížské rohlíčky
Rybí karbanátky
© 2011 - 2023 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit • Aktualizovat předvolby souborů cookie