Národní kuchyně
Více
SLANÉ KOLÁČE
Koláč z kyseného zelí
VEPŘOVÉ MASO
Brynzové špaldové kroupy se slaninou
BEZMASÁ JÍDLA
ActiFry hermelín s ořechy
TĚSTOVINY
Zapékané těstoviny se špenátem a slaninou
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Zelno-fazolová polévka Šutolica (Šutelica)
Úhrabky
Babiččiny úhrabky
KRŮTÍ MASO
Krůtí stehna na cibuli
HOVĚZÍ MASO
Svíčková omáčka
Masovo-houbové špízy
OMÁČKY A PRÍVARKY
Hroznová omáčka na středověký způsob
Masovo-hermelínové kuličky na špejli
Pečená vepřová kýta
ZÁKUSKY
Obliž prst
SLANÉ CHUŤOVKY
Žabky
ZAVAŘENINY
Zavařujeme červenou řepu s křenem
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Bílá fazolová polévka
Cuketový prívarok
NEZAŘAZENÉ SLADKÉ RECEPTY
Máslový žloutkový krém
Žampionová omáčka s knedlíkem
Vegetariánská plněná paprika
Karbanátky z červeného zelí
Hrášková polévka se strouháním
Bramborová polévka s fazolemi a pórkem
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit