Národní kuchyně
Více
SLANÉ KOLÁČE
Koláč z kyseného zelí
VEPŘOVÉ MASO
Brynzové špaldové kroupy se slaninou
BEZMASÁ JÍDLA
ActiFry hermelín s ořechy
TĚSTOVINY
Zapékané těstoviny se špenátem a slaninou
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Zelno-fazolová polévka Šutolica (Šutelica)
Úhrabky
Babiččiny úhrabky
KRŮTÍ MASO
Krůtí stehna na cibuli
HOVĚZÍ MASO
Svíčková omáčka
Masovo-houbové špízy
OMÁČKY A PRÍVARKY
Hroznová omáčka na středověký způsob
Masovo-hermelínové kuličky na špejli
Pečená vepřová kýta
KOLÁČE
Tradiční francouzský jablečný koláč
Restované houby Shimeji Bunapi
Grenadýrský pochod
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
PALAČINKY
Jemné smetanové palačinky
KUŘECÍ MASO
Kuřecí prsa zapečená se sýrem a smetanou
Vepřová játra na cibulce
RIZOTO
Jednoduché kachní rizoto
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
Jarní polévka s krupicovými knedlíčky
Karbanátky z červeného zelí
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit • Aktualizovat předvolby souborů cookie