Jarní čevapčiči s medvědím česnekem
Podáváme s jarní cibulkou a klasicky s vařenými bramborami a hořčicí.
recept,fotorecept,vepřové mleté maso,česnek medvědí,Vepřové maso,,Bezlaktózové
Vepřové maso
Ingredience
Ingredience
cibulka jarní | 20 | gramů | |
mouka hladká | 50 | gramů | |
mouka hladká | - | ||
olej řepkový | - | ||
pepř černý mletý | ¼ | čajové lžičky | |
sůl | ½ | čajové lžičky | |
vejce slepičí | 1 | kus | |
vepřové mleté maso | 350 | gramů | |
česnek medvědí | 30 | gramů |
Recept
1.
vepřové mleté maso 350 gramů • vejce slepičí 1 kus • sůl ½ čajové lžičky • pepř černý mletý ¼ čajové lžičky
Mleté maso smícháme s vajíčkem, solí a pepřem.
2.
cibulka jarní 20 gramů • česnek medvědí 30 gramů
Cibulku očistíme, omyjeme. Omyjeme listy medvědího česneku. Obě suroviny nasekáme ...
5.
Smažíme v horkém oleji pod pokličkou 8 minut, odkryjeme, obrátíme a 6-8 minut dosmažíme z druhé strany.
Dobrou chuť!