Jarní čevapčiči s medvědím česnekem

Podáváme s jarní cibulkou a klasicky s vařenými bramborami a hořčicí.
recept,fotorecept,vepřové mleté maso,česnek medvědí,Vepřové maso,,Bezlaktózové,Sezónní recepty
Vepřové maso
Ingredience
Ingredience
cibulka jarní | 20 7 | gramů kcal | |
mouka hladká | 50 174 | gramů kcal | |
mouka hladká | 0 ?? | kcal | |
olej řepkový | 0 ?? | kcal | |
pepř černý mletý | ¼ 5 | čajové lžičky kcal | |
sůl | ½ 0 | čajové lžičky kcal | |
vejce slepičí | 1 88 | kus kcal | |
vepřové mleté maso | 350 910 | gramů kcal | |
česnek medvědí | 30 6 | gramů kcal |
Recept
1.
vepřové mleté maso 350 gramů • vejce slepičí 1 kus • sůl ½ čajové lžičky • pepř černý mletý ¼ čajové lžičky
Mleté maso smícháme s vajíčkem, solí a pepřem.

2.
cibulka jarní 20 gramů • česnek medvědí 30 gramů
Cibulku očistíme, omyjeme. Omyjeme listy medvědího česneku. Obě suroviny nasekáme ...



5.
Smažíme v horkém oleji pod pokličkou 8 minut, odkryjeme, obrátíme a 6-8 minut dosmažíme z druhé strany.

Dobrou chuť!