RECEPTY
Recept na přípravu ražniči v parním hrnci.
Jednoduchá a zdravá hlívová polévka uvařená pomocí parního hrnce
Chutný, zdravý a velmi dobrý zeleninový guláš z indické kuchyně. Podáváme s rýží. Druhy zeleniny v zeleninovém kari můžeme obměňovat. Namísto cukety použijte například lilek či dýni ...
Porce voňavého masa s bramborami a žampiony. Jednoduchá příprava, jednoduché servírování.
Podzimní polévka z čerstvých suchohřibů a klouzků.
Jemné, tradiční pirohy z bramborového těsta, naplněné švestkovými povidly, zjemněné rozpuštěným máslem, které si můžete ochutit podle vlastní fantazie.
Tradiční slovenský jídlo s unikátní chutí, vysokou energetickou hodnotou a pozitivním vlivem na trávicí trakt.
Chutný letní prívarok. Pro nevegetariány podáváme s dušeným hovězím, nebo pro vegetariány s volským okem.
Výborná brynzová polévka pro celou rodinu.
Chutná polévka z jihočeské kuchyně.
Máslová kedlubnová polévka s bramborami a haluškami. Jemně osolená chutná i dospělým.
Pečené hovězí kousky se zeleninou a bramborami. Večeře či oběd z jednoho pekáče.
Jemná krémová polévka plná smetanové chuti.
Oblíbené bramboráky, obohacené fazolemi a bazalkou. Určitě vám budou chutnat!
Něco dost dobré, i když se to možná nezdá, pro milovníky luštěnin. Podáváme s vařenou červenou řepou nebo zelným salátem.
Vynikající, lehká gulášová polévka z jemného telecího masa.
Recept na přípravu bramborových halušek, zapékaných s kuřecím masem a zeleninou.
Vepřový guláš z kvalitního masa mangalici. Maso z mangalici se pro nižší obsah cholesterolu považuje za mnohem zdravější, než běžné vepřové maso z prasete.
Chutný luštěninových prívarok s bramborami a zdravým medvědím česnekem. Inspirováno indickou kuchyní.
Podzimní pórková polévka, která vás zahřeje.

Nejpopulárnější recepty

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit