Kedlubnová polévka pro děti

Máslová kedlubnová polévka s bramborami a haluškami. Jemně osolená chutná i dospělým.
recept,fotorecept,kedluben,brambory,pšeničná krupice,Zeleninové polévky,Recepty na jídla pro děti,Sezónní recepty
Zeleninové polévky
Kategorie
Zeleninové polévky › Recepty na jídla pro děti › Sezónní recepty › Sezona - kedlubna › Sezona - Brambory ›Ingredience
Ingredience
brambory | 150 138 | gramů kcal | |
kedluben | 200 58 | gramů kcal | |
kmín mletá | ½ 9 | čajové lžičky kcal | |
máslo | 20 147 | gramů kcal | |
petrželová nať | 0 ?? | kcal | |
pšeničná krupice | 30 109 | gramů kcal | |
sůl mořská | ¼ 0 | čajové lžičky kcal | |
vejce slepičí | 1 88 | kus kcal | |
voda | 1.2 0 | litru kcal |
Recept
1.
kedluben 200 gramů • brambory 150 gramů
Kedlubnu oloupeme a nahrubo nastrouháme. Brambory očistíme a nakrájíme na kostičky.




5.
vejce slepičí 1 kus • pšeničná krupice 30 gramů
Krupici utřeme s vajíčkem a do polévky protlačíme halušky.


Dobrou chuť!