Národní kuchyně
Více
KUŘECÍ MASO
Kuřecí rolky plněné špenátem
Jurgason 45 min. střední
OMÁČKY A PRÍVARKY
Čočkový prívarok
Jurgason 50 min. nízká
VEPŘOVÉ MASO
Pečená vepřová roláda
Jurgason 1 h. 20 min. střední
Pečená kuřecí prsa s bramborami
Jurgason 1 h. 20 min. nízká
ZÁKUSKY
Tvarohovo smetanový dezert
Jurgason 15 min. nízká
Kuřecí nugetky v těstíčku
Jurgason 30 min. nízká
BEZMASÁ JÍDLA
Zeleninová musaka
Michal 2 h. vysoká
RYBY
Pečená Tilapie nilská
Michal 30 min. střední
Cuketový prívarok
Kuřecí maso na čínský způsob
Jurgason 40 min. nízká
KOLÁČE
Třešňový koláč s rebarborou
Michal 1 h. 20 min. střední
SLADKÁ JÍDLA
Sladké tvarohové krokety
Patisonový prívarok
Michal 60 min. nízká
Třešňová bublanina
Norika 30 min. nízká
ZELENINOVÉ SALÁTY
Řecký salát
Michal 10 min. nízká
Rybízová bublanina
Michal 50 min. střední
TĚSTOVINY
Špenátové lasagne
Jurgason 55 min. střední
Jemný čokoládový řez
Jurgason 60 min. střední
Těstoviny zapékané s lilkem
MASOVÉ POLÉVKY
Kuřecí polévka s růžičkovou kapustou a domácími nudlemi
SLANÉ CHUŤOVKY
Opečený patizon
Michal 30 min. nízká
Špagety Aglio e Olio
Michal 10 min. střední
Špagety Carbonara
Michal 20 min. nízká
Riccioli se šalvějovým pestem
Pečená vepřová kýta
Kuřecí perkelt
Tradiční francouzský jablečný koláč
Žabky
Grenadýrský pochod
DORTY
Dort Malakov s mascarpone
Šomló halušky (Somlói galuska)
Banánové krémové řezy s tvarohem
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Bílá fazolová polévka
Jednoduché lité buchty
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
Karbanátky z červeného zelí
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit