Národní kuchyně
Více
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Bramborová kyselá polévka
Dada 30 min. nízká
VEPŘOVÉ MASO
Čevapčiči v parním hrnci
Dada 40 min. nízká
OMÁČKY A PRÍVARKY
Čočkový prívarok
Jurgason 50 min. nízká
KUŘECÍ MASO
Pečená kuřecí prsa s bramborami
Jurgason 1 h. 20 min. nízká
BEZMASÁ JÍDLA
Zeleninová musaka
Michal 2 h. vysoká
SLADKÁ JÍDLA
Bramborové pirohy
Jurgason 60 min. nízká
Kuře na španělský způsob
Jurgason 1 h. 30 min. nízká
Bramborové šišky s tvarohem
Michal 45 min. střední
Pečené kuře s kaší
Michal 1 h. 30 min. nízká
Chřestová polévka s bramborami
BRAMBOROVÉ PŘÍLOHY
Cuketovo-bramborové pyré
ZELENINOVÉ PŘÍLOHY
Celerové pyré
Michal 40 min. nízká
Prokládané brambory s mletým masem
Jurgason 45 min. střední
Brambory zapečené s uzeným masem a kysaným zelím
Zuzka 60 min. nízká
Pečené cibulové brambory
Michal 35 min. nízká
HOUBOVÉ POLÉVKY
Jemná hlívová polévka
KNEDLÍKY
Bramborové knedlíky
Jurgason — střední
BÁBOVKY
Bramborová bábovka
Dada 60 min. střední
MASOVÉ POLÉVKY
Kachní polévka
Michal 2 h. střední
Musaka
Dada 2 h. střední
Kuřecí polévka s růžičkovou kapustou a domácími nudlemi
Jurgason 60 min. střední
Americké brambory
Dada — nízká
Pikantní kapustnica
Zemský tysaj
Michal 30 min. nízká
Pečená vepřová kýta
KOLÁČE
Tradiční francouzský jablečný koláč
SLANÉ CHUŤOVKY
Žabky
Grenadýrský pochod
Brynzové tyčinky
DORTY
Dort Malakov s mascarpone
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Bílá fazolová polévka
Kuřecí prsa zapečená se sýrem a smetanou
Jednoduché lité buchty
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
Karbanátky z červeného zelí
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit