Národní kuchyně
Více
VEPŘOVÉ MASO
Masové kuličky v ďábelské omáčce
Jurgason 50 min. střední
KUŘECÍ MASO
Kuřecí roláda s mletým masem
Dada 1 h. 30 min. střední
Čevapčiči v parním hrnci
Dada 40 min. nízká
Pečená vepřová roláda
Jurgason 1 h. 20 min. střední
KRŮTÍ MASO
Krůtí roláda s mletým masem a rýží
Dada — nízká
Plněné kapustové listy v rajčatové šťávě
Dada 2 h. 30 min. nízká
Dýňové karbanátky
Zuzka 40 min. střední
HOVĚZÍ MASO
Chilli con carne
Dada 60 min. vysoká
Prokládané brambory s mletým masem
Jurgason 45 min. střední
Karbanátky
Plněná sekaná
Špízy z mletého masa
Dada 1 h. 30 min. nízká
Čevapčiči
Zuzka 30 min. nízká
SLANÉ CHUŤOVKY
Baklaburger
Michal 30 min. nízká
Masové kuličky v rajské omáčce
Dada 60 min. nízká
Plněné cuketové lodičky
Barevná sekaná
Musaka
Dada 2 h. střední
Žampionovo-masová sekaná s hráškem a kukuřicí
Dada 1 h. 10 min. nízká
TĚSTOVINY
Cannelloni s masovou nádivkou
Vepřové hamburgery
Zuzka 30 min. střední
Actifry labužnické vepřové karbanátky
Jurgason 30 min. nízká
Sekaná z domácí pekárny
Dada 2 h. nízká
Bon Batatas von Forno
Michal 1 h. 25 min. střední
Pečená vepřová kýta
KOLÁČE
Tradiční francouzský jablečný koláč
Žabky
BEZMASÁ JÍDLA
Grenadýrský pochod
Brynzové tyčinky
DORTY
Dort Malakov s mascarpone
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Bílá fazolová polévka
Kuřecí prsa zapečená se sýrem a smetanou
Jednoduché lité buchty
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
Karbanátky z červeného zelí
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit