Národní kuchyně
Více
VEPŘOVÉ MASO
Čevapčiči v parním hrnci
Dada 40 min. nízká
KUŘECÍ MASO
Kuře na španělský způsob
Jurgason 1 h. 30 min. nízká
BEZMASÁ JÍDLA
Zeleninová žemlovka
Dada 1 h. 30 min. nízká
Dýňové karbanátky
Zuzka 40 min. střední
HOVĚZÍ MASO
Chilli con carne
Dada 60 min. vysoká
Karbanátky
Plněná sekaná
Dada 1 h. 30 min. střední
Brambory zapečené s uzeným masem a kysaným zelím
Zuzka 60 min. nízká
RYBY
Surimi - rybí karbanátky
Dada 60 min. střední
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Polévka z červené řepy
Zuzka 60 min. střední
Kuřecí roláda s houskovou nádivkou
Jurgason — střední
Dušené zelí s vepřovými párky.
Jurgason 40 min. střední
Masové kuličky v rajské omáčce
Dada 60 min. nízká
Vepřové maso s hořčicovou omáčkou
Zuzka 40 min. nízká
Cannelloni s dýní
MASOVÉ POLÉVKY
Kachní polévka
Michal 2 h. střední
Gyros na pánvi a tzatziki
Michal 20 min. nízká
Vepřové medailonky s cuketou
Francouzské brambory ze surových brambor
Dada 1 h. 20 min. nízká
Pečená kuřecí stehna s mrkví a rozinkami
Zuzka 2 h. 20 min. nízká
MASOVÉ SALÁTY
Lahodný kuřecí salát
Jurgason 40 min. nízká
Makrela v jogurtu
Marocký vrabec v srnčím hřbetě
Zuzka 45 min. nízká
Květákové karbanátky
Norika 45 min. nízká
Pečená vepřová kýta
Grenadýrský pochod
SLANÉ CHUŤOVKY
Šunkové muffiny
Brynzové tyčinky
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
KOLÁČE
Prošívaná deka
Nanukové řezy
Tvarohovo-kakaový koláč
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
Karbanátky z červeného zelí
Čokoládovo-ořechové řezy
Jablečné taštičky
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit