Národní kuchyně
Více
TĚSTOVINY
Těstoviny se žampiony a tyrolskou šunkou
Zuzka 30 min. nízká
RYBY
Mořský čert s hráškovým pyré
Těstoviny tagliatelle s citronem a parmezánem
VEPŘOVÉ MASO
Brambory zapečené s uzeným masem a kysaným zelím
Zuzka 60 min. nízká
KOLÁČE
Ořechový cop z kynutého těsta
Zuzka 50 min. střední
Pangasius zapečený s hermelínem
Zuzka 35 min. nízká
Čevapčiči
KNEDLÍKY
Domácí kynutý knedlík
Zuzka 50 min. nízká
BEZMASÁ JÍDLA
Palačinky s brynzou
Zuzka 45 min. nízká
Zapečené brambory se sýrem a šunkou
Zuzka — nízká
Pstruh na cibulce s mrkví a žampiony
Zuzka 25 min. nízká
Vepřové maso s hořčicovou omáčkou
Zuzka 40 min. nízká
Mořský čert se zeleným pestem
Vepřové medailonky s cuketou
KUŘECÍ MASO
Pečená kuřecí stehna s mrkví a rozinkami
Zuzka 2 h. 20 min. nízká
Kari prsa se zelenými fazolovými lusky
Špagety s bazalkovým pestem
Zuzka 40 min. střední
Špenátové tagliatelle se salámem a houbami
Kuřecí prsa se sýrem s bílou plísní
Fettuccine s brokolicí
Kuřecí prsa v kukuřičných lupíncích s bazalkou
Zuzka 20 min. nízká
Houbová směs s brandy
Marocký vrabec v srnčím hřbetě
Špagety zahradníka
Pečená vepřová kýta
Kuřecí perkelt
Tradiční francouzský jablečný koláč
SLANÉ CHUŤOVKY
Žabky
Grenadýrský pochod
Brynzové tyčinky
DORTY
Dort Malakov s mascarpone
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Bílá fazolová polévka
Jednoduché lité buchty
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
Karbanátky z červeného zelí
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit