Národní kuchyně▼
Více▼
KUŘECÍ MASO
Kuře Cacciatore
Michal 1 h. 30 min. střední
Zobrazit recept
VEPŘOVÉ MASO
Katův šleh - Kaťák
Michal 45 min. nízká
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Zeleninová polévka s červenou čočkou
Dada 60 min. střední
KRŮTÍ MASO
Krůtí kostky na paprice
Dada 45 min. střední
BEZMASÁ JÍDLA
Lečo s vejcem
Dada 30 min. nízká
Vegetariánská plněná paprika
Dada 50 min. střední
HOVĚZÍ MASO
Dušené hovězí na oblíbený prívarok
Dada 1 h. 30 min. střední
Maďarský guláš
Dada 2 h. 20 min. střední
MASOVÉ POLÉVKY
Kotlíkový guláš z mangalici
Michal 3 h. střední
Rybí zeleninová polévka
Dada 50 min. vysoká
SLANÉ CHUŤOVKY
Grilovaná kápie s česnekem
Dada — střední
Bramboráky s kápií
Dada 60 min. vysoká
Zeleninové kari
Krůtí špízy v alobalu
ZELENINOVÉ SALÁTY
Sójový salát se zeleninou
Zuzka 2 h. nízká
Plněná paprika vařená v troubě
Dušená paprika s vejcem
Dada — nízká
Barevné masovo-zeleninové soté
Jurgason 45 min. nízká
VAJÍČKOVÉ SNÍDANĚ
Vajíčka v paprice
Michal 10 min. nízká
Kuře na španělský způsob
Jurgason 1 h. 30 min. nízká
Kuřecí roláda s houskovou nádivkou
Jurgason — střední
TĚSTOVINY
Špagety zahradníka
Zuzka 40 min. nízká
Opečená plněná paprika
Papriky plněné tuňákovými špagetami
Zuzka 30 min. střední
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Smetanová polévka z fazolových lusků
KOLÁČE
Jednoduché lité buchty
Karbanátky z červeného zelí
ZÁKUSKY
Ananasové řezy
Brynzové pirohy
Arašídové sendviče z listového těsta
Květák v mandžuské omáčce
Chilli con carne
Makovo jablečný koláč
RIZOTO
Kuřecí rizoto
BRAMBOROVÉ PŘÍLOHY
Gratinované brambory
SLADKÉ SNÍDANĚ
Dýňové vafle
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit