Národní kuchyně
Více
KUŘECÍ MASO
Kuře Cacciatore
Michal 1 h. 30 min. střední
VEPŘOVÉ MASO
Katův šleh - Kaťák
Michal 45 min. nízká
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Zeleninová polévka s červenou čočkou
Dada 60 min. střední
KRŮTÍ MASO
Krůtí kostky na paprice
Dada 45 min. střední
BEZMASÁ JÍDLA
Lečo s vejcem
Dada 30 min. nízká
Vegetariánská plněná paprika
Dada 50 min. střední
HOVĚZÍ MASO
Dušené hovězí na oblíbený prívarok
Dada 1 h. 30 min. střední
Maďarský guláš
Dada 2 h. 20 min. střední
MASOVÉ POLÉVKY
Kotlíkový guláš z mangalici
Michal 3 h. střední
Rybí zeleninová polévka
Dada 50 min. vysoká
SLANÉ CHUŤOVKY
Grilovaná kápie s česnekem
Dada — střední
Bramboráky s kápií
Dada 60 min. vysoká
Zeleninové kari
Krůtí špízy v alobalu
ZELENINOVÉ SALÁTY
Sójový salát se zeleninou
Zuzka 2 h. nízká
Plněná paprika vařená v troubě
Dušená paprika s vejcem
Dada — nízká
Barevné masovo-zeleninové soté
Jurgason 45 min. nízká
VAJÍČKOVÉ SNÍDANĚ
Vajíčka v paprice
Michal 10 min. nízká
Kuře na španělský způsob
Jurgason 1 h. 30 min. nízká
Kuřecí roláda s houskovou nádivkou
Jurgason — střední
TĚSTOVINY
Špagety zahradníka
Zuzka 40 min. nízká
Opečená plněná paprika
Papriky plněné tuňákovými špagetami
Zuzka 30 min. střední
Pečená vepřová kýta
ZÁKUSKY
Obliž prst
Žabky
ZAVAŘENINY
Zavařujeme červenou řepu s křenem
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Bílá fazolová polévka
OMÁČKY A PRÍVARKY
Cuketový prívarok
NEZAŘAZENÉ SLADKÉ RECEPTY
Máslový žloutkový krém
Žampionová omáčka s knedlíkem
Karbanátky z červeného zelí
Hrášková polévka se strouháním
Bramborová polévka s fazolemi a pórkem
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit