RECEPTY
Tradiční "profoukaná" bramborová kaše. Podáváme jako samostatný pokrm s osmaženou cibulkou, nebo jako přílohu.
Recept na domácí šišky z bramborového těsta, posypané sladkým tvarohem.
Lahůdka hodící se k vínu i pivu.
Lahodné kuřecí maso ochucené marinádou, zapečené s bramborami a cibulkou.
Jemná hlívová polévka s bramborami a smetanou.
Jemné a šťavnaté kuřecí řízky obalené v nadýchaném bramborovém těstíčku. Podáváme s oblíbenou restovanou nebo surovou zeleninou.
Falešná dršťková polévka z hlívy ústřičné je stejně chutná jako pravá dršťková.
Recept na přípravu šišek z bramborového těsta, opékaných na másle a posypaných ořechy s cukrem.
Chutný bramborový salát nejen ke smaženému kaprovi, ale také k mořským rybám či vepřovému řízku.
Musaka bez masa je stejně jedinečná pochoutka jako ta klasická. Namísto masa poslouží mrkev a patizon.
Skvělé placky, plněné brokolicovo-sýrovou nádivkou, opečené v pánvi na oleji.
Klasická polévka naší babičky.
Recept na křehké voňavé bramborové pagáče. Po upečení jsou měkké.
Podáváme s čerstvým zeleninovým salátem nebo s bramborovým pyré.
Oblíbená velká bramborová placka pečená v troubě.
Hustá pasta z lilku je výborná příloha ke grilovaným masům. Chutné vegetariánské jídlo připravíme, když ji podáváme k pečeným bramborám.
Maďarské langoše z kynutého těsta s nastrouhanými vařenými bramborami. Langoše jsou měkké, jemné a nadýchané. Podáváme podle chuti, tradičně se zakysanou smetanou a nastrouhaným sýrem.

Nejpopulárnější recepty

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit