RECEPTY
Francouzská specialita, tradičně zapékaná s vynikajícím švýcarským sýrem Gruyère. Jako alternativu doporučuji vyzkoušet sýr Cantal.
Na tuto polévku vám budou stačit nožičky ze žampionů. Kloboučky použijte na jiný pokrm z těchto chutných hub.
Jemně nasládlá máslová polévka s jarní kedlubnou, mrkvičkou, hráškem, ranými brambůrkami ... Chutná nejen všem dětem, ale i všem dospělým.
Falešná dršťková polévka z hlívy ústřičné je stejně chutná jako pravá dršťková.
Recept na jednoduchou a chutnou jarní polévku s bramborami, bílým chřestem a medvědím česnekem.
Polévku servírujeme politou šlehačkovou smetanou a s nasekanou celerovou natí.
Khičadi (Kichadi) je základem indické kuchyně. V ajurvédě je hlavním léčivým, vyrovnávajícím a detoxikačním pokrmem. Má velmi příznivé účinky na trávicí orgány. Základem je koření, rýže Basmati, fazole Mungo (nebo čočka) ...
Sezónní dobrota gulášového typu nasytí a zahřeje v chladnějších podzimních dnech.
Recept na thajskou polévku Tom Kha Gai s kokosovým mlékem a kuřecím masem.
Nenáročná příprava zdravé a chutné brokolicové polévky
Hustá rybí polévka, plná zeleniny, obohacená o oblíbený medvědí česnek.
Recept na přípravu vynikající domácí kuřecí polévky se zeleninou.
Velký hrnec, husté svačinové polévky, plné zeleniny, brambor a fankfurtských párků :) (a proto frankfurtská čočková ...).
Skvělá, zdravá a chutná hlívová česnečka.
Polévku podáváme s játrovými nebo krupicovými knedlíčky.

Nejpopulárnější recepty

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit