Tato bezlepková bábovka je velmi chutná, avšak díky pohankové mouce trošku sušší. Proto ji podáváme s šálkem dobrého bylinkového čaje nebo šálkem voňavé kávy.
Recept na přípravu smetanových zapečených těstovin s brokolicí a šunkou. Pro přípravu můžete použít různé druhy krátkých trubkovitých těstovin, např. pipe rigate, penne rigate či rigatoni.
Sladkokyselá, mléčno-smetanová fazolová omáčka je velmi chutná při podávání s dobrou sekanou, klobáskou nebo volským okem. Klasicky k ní servírujeme čerstvý, měkký chléb. Při přípravě 4 porcí použijeme poloviční dávku ...
Chutná domácí "nutela" dětem k snídani. Podáváme natřenou na rohlíku, čerstvém chlebu nebo vánočce. Můžeme ji použít i při přípravě koláčů nebo zákusků.
Oblíbený prívarok z letní dýně a nových brambor, připravený se zakysanou smetanou a podávaný s chutnými hovězími řízky pečenými v troubě. Pokud vaříte pro čtyři, vařte z poloviny 🙂!