Změňte způsob úpravy a zkuste si připravit smažené rybí filé jednodušeji a zdravěji. Jeho úprava pečením v troubě je stejně chutná. Podáváme klasicky s bramborovým salátem.
Teplou zeleninovou žemlovku podáváme jako hlavní jídlo s čerstvým rajčatovým nebo okurkovým salátem. Můžeme ji podávat i na studeno jako slaný zeleninový koláč. Vhodná je i jako příloha ke smaženému nebo pečenému masu.
Nechutná vašim rodinným příslušníkům cuketa? Zkuste jim ji naservírovat jako lodičky s bramborovými plachtami na "vlnách" ledového salátu a uvidíte, žese po ní jen "zapráší".
Jemné řízky připravené v obráceném trojobalu, lehce předsmažené a dušením dopečené v troubě. Podáváme podle chuti: s bramborovým salátem, vařenými bramborami, rýží či jen s lehkým zeleninovým salátem.