RECEPTY
Lehký recept na přípravu kuřecích prsou v parním hrnci
Osvěžující letní salát z oblíbené zeleniny.
Jednoduše připravený fazolový prívarok z konzervovaných bílých fazolí. Podáváme s volským okem, se zeleninovými nebo masovými kuličkami či karbanátky.
Zákusek plný těch nejoblíbenějších chutí. Samozřejmě, že nesmí chybět šlehačka. :)
Zdravý dezert plněný banány.
Příloha plná vitaminů, vhodná zejména ke kuřecímu a hovězímu masu.
Klasický letní prívarok. Podáváme s vařenými bramborami, karbanátky nebo s volským okem.
Jednoduchý a chutný oběd na každý den.
Polévku servírujeme politou šlehačkovou smetanou a s nasekanou celerovou natí.
Recept na přípravu smažených kroket z bramborové kaše.
Vynikající šťavnatý štrúdl plněný strouhanou dýní, nektarinkami a tvarohem.
Vynikající a sytý bezmasý oběd či večeře.
Lehký a lahodný zákusek, ideální na závěr romantické večeře.
Jemný čokoládovo-kávový dezert. Krém může být servírovaný i v elegantních skleničkách.
Nabízíme další receptík na oblíbený likérový zákusek z naší kuchyně. Piškotový korpus s vaječným likérem, jemná čokoládovo-likérová náplň a milovaná šlehačka vás zaručeně osloví.
Sladký koláč s kyselo-sladkou polevou zachutná dětem i dospělým.
Dýňový prívarok s dušeným hovězím je velmi oblíbený. Připravili jsme pro vás tento klasický recept z chutné mladé dýně, kterou jsme nastrouhali i s jejími jadérky a z nových snadno oloupaných brambor, abychom v bramborách ...
Oblíbená klasika z mléčného baru.
Jednoduše připravený zákusek, se kterým není velká práce, a ještě si na něm i skvěle pochutnáte.

Nejpopulárnější recepty

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit