Jednoduchá, rychlá a výborná rajčatová polévka z rajčatového protlaku a sterilizovaných rajčat. Namísto sterilizovaných rajčat můžete do polévky přidat čerstvé, ty však třeba před nakrájením zalít vroucí vodou a oloupat.
Oblíbený Coleslaw salát, připravený z chutného křupavého mladého zelí, se skvělou chutí sýra Chedar. Je to ta nejlepší příloha ke grilovaným krůtím řízkům.
Díky vysokému obsahu křenu silně pikantní, až pálivý salát plný zdraví prospěšných potravin. Vhodný jako příloha k pokrmům zejména během chřipkového období.
Khičadi (Kichadi) je základem indické kuchyně. V ajurvédě je hlavním léčivým, vyrovnávajícím a detoxikačním pokrmem. Má velmi příznivé účinky na trávicí orgány. Základem je koření, rýže Basmati, fazole Mungo (nebo čočka) ...
Recept na výbornou zapékanou červenou řepu se sýrem Feta a ořechy. Poslouží jako příloha k jídlu, nebo lehká večeře s kouskem pečiva či čerstvou zeleninou.