Zelný salát s jablky a banány

Výborný salát plný vitamínů vhodný k pečenému nebo grilovanému masu.
recept,fotorecept,zelí kvašené,jablka,banán,Zeleninové saláty,Bezlepkové
Zeleninové saláty
Ingredience
Ingredience
banán | 300 285 | gramů kcal | |
citronová šťáva | 30 7 | mililitrů kcal | |
cukr moučkový | 20 78 | gramů kcal | |
jablka | 500 305 | gramů kcal | |
jogurt bílý 3,5% tuku | 250 175 | gramů kcal | |
zelí kvašené | 600 120 | gramů kcal |
Recept


3.
banán 300 gramů
Oloupané banány překrojíme na poloviny a nakrájíme na měsíčky. Jemně je zamícháme do zelí a jablek.

4.
jogurt bílý 3,5% tuku 250 gramů • cukr moučkový 20 gramů • citronová šťáva 30 mililitrů
V jogurtu rozmícháme cukr a citron. Jogurtový dresink zamícháme do salátu. Salát uložíme do lednice a necháme nejméně 12 hodin odležet.

Dobrou chuť!