svetvemne.cz

Zelný salát s jablky a banány

    

Výborný salát plný vitamínů vhodný k pečenému nebo grilovanému masu.

Ukuchtil

Počet porcí

6

Čas přípravy

30 min.

Obtížnost

nízká

 

 

 
 
banán300gramů
citronová šťáva30mililitrů
cukr práškový20gramů
jablka500gramů
jogurt bílý 3,5% tuku250gramů
zelí kvašené600gramů

1. 

zelí kvašené 600 gramů

Zelí opláchneme a podle potřeby pokrájíme nadrobno.

2. 

jablka 500 gramů

Oloupeme a na malé kostičky nakrájíme dva druhy jablek. Zamícháme je do zelí.

3. 

banán 300 gramů

Oloupané banány překrojíme na poloviny a nakrájíme na měsíčky. Jemně je zamícháme do zelí a jablek.

4. 

jogurt bílý 3,5% tuku 250 gramů  cukr práškový 20 gramů  citronová šťáva 30 mililitrů

V jogurtu rozmícháme cukr a citron. Jogurtový dresink zamícháme do salátu. Salát uložíme do lednice a necháme nejméně 12 hodin odležet.

Dobrou chuť!

 

© 2011 - 2019 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit