svetvemne.cz

Zelný salát s jablky a banány

     

Výborný salát plný vitamínů vhodný k pečenému nebo grilovanému masu.

Ukuchtil

Počet porcí

6

Čas přípravy

30 min.

Obtížnost

nízká

 

 

 
 
Banán300gramů
Citronová šťáva30mililitrů
Cukr práškový20gramů
Jablka500gramů
Jogurt bílý 3,5% tuku250gramů
Zelí kvašené600gramů

1. 

zelí kvašené 600 g

Zelí opláchneme a podle potřeby pokrájíme nadrobno.

2. 

jablka 500 g

Oloupeme a na malé kostičky nakrájíme dva druhy jablek. Zamícháme je do zelí.

3. 

banán 300 g

Oloupané banány překrojíme na poloviny a nakrájíme na měsíčky. Jemně je zamícháme do zelí a jablek.

4. 

jogurt bílý 3,5% tuku 250 g  cukr práškový 20 g  citronová šťáva 30 ml

V jogurtu rozmícháme cukr a citron. Jogurtový dresink zamícháme do salátu. Salát uložíme do lednice a necháme nejméně 12 hodin odležet.

Dobrou chuť!

 

© 2011 - 2018 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit