Zelný salát s jablky a banány
Výborný salát plný vitamínů vhodný k pečenému nebo grilovanému masu.
recept,fotorecept,zelí kvašené,jablka,banán,Zeleninové saláty,Bezlepkové,Sezónní recepty
Zeleninové saláty
Kategorie
Zeleninové saláty Bezlepkové Sezónní recepty Sezona - Jablka (zima) Sezona - Jablka (podzim)
Ingredience
Ingredience
banán | 300 | gramů | |
citronová šťáva | 30 | mililitrů | |
cukr moučkový | 20 | gramů | |
jablka | 500 | gramů | |
jogurt bílý 3,5% tuku | 250 | gramů | |
zelí kvašené | 600 | gramů |
Recept
3.
banán 300 gramů
Oloupané banány překrojíme na poloviny a nakrájíme na měsíčky. Jemně je zamícháme do zelí a jablek.
4.
jogurt bílý 3,5% tuku 250 gramů • cukr moučkový 20 gramů • citronová šťáva 30 mililitrů
V jogurtu rozmícháme cukr a citron. Jogurtový dresink zamícháme do salátu. Salát uložíme do lednice a necháme nejméně 12 hodin odležet.
Dobrou chuť!