Císařský salát s pečenými bramborami

Chutný, lehký salát bez masa s vynikajícím jogurtovo-sýrovým dresinkem. Salát si můžete jednoduše připravit i ze zbytku pečených brambor, které byly použity jako příloha k jinému pokrmu.
recept,fotorecept,Pečené brambory,jogurt bílý 3,5% tuku,Zeleninové saláty,Bezlepkové
Zeleninové saláty
Ingredience
Ingredience
| Pečené brambory recept | 0 ??  | kcal  | |
| ananas sterilizovaný | 0 ??  | kcal  | |
| hořčice plnotučná | ½ 4  | čajové lžičky kcal  | |
| jogurt bílý 3,5% tuku | 200 140  | gramů kcal  | |
| olej olivový | 3 396  | polévkové lžíce kcal  | |
| salát hlávkový | 0 ??  | kcal  | |
| sýr Parmezán | 50 196  | gramů kcal  | |
| sůl | ½ 0  | čajové lžičky kcal  | |
| česnek | 2 11  | stroužky kcal  | 
Recept

3.
jogurt bílý 3,5% tuku 200 gramů • olej olivový 3 polévkové lžíce • hořčice plnotučná ½ čajové lžičky • sůl ½ čajové lžičky • česnek 2 stroužky
Jogurt smícháme s olejem, hořčicí, solí a očištěným, prolisovaným česnekem.


5.
Salát natrháme na talíř, přidáme brambory, polijeme jogurtovým dresinkem a posypeme ananasem.

Dobrou chuť!





















