RECEPTY
Úžasný zákusek, který zmizí z plechu za pár vteřin. Potěší nejen návštěvu, kterou čekáte, kolegy v práci, ale hlavně mlsné jazýčky nás všech. Jen pozor na prsty!
Rozbouřené pudinkové vlny v piškotu se smetanovou pěnou. :) Příprava zákusku je jednoduchá a pokud se vám zdá osm porcí málo, doporučujeme dávku zdvojnásobit a použít plech větších rozměrů.
Augsburské (ausburské) řezy jsou oblíbeným zákuskem všech milovníků zákusků. Chutná tvarohová nádivka v křehkém máslovém těstě, to vše polité čokoládovou polevou = záruka kvalitního mlsání. :) Na velký plech zdvojnásobte ...
Šťavnatý koláč, jehož úspěch tkví nejen v chuti, ale i v mimořádně lehké přípravě. Při vaření jsme použili hrneček o objemu 200 ml a plech o rozměrech 22 x 32 cm.
Jednoduché piškotové těsto s vodou. Množství na plech rozměrů cca 35 x 45cm.
Milujete sladké? Příprava tohoto krému je skutečná výzva a odměnou vám bude nezaměnitelná chuť pravého karamelu. Zákusek je pečený na menším plechu o rozměrech 20 x 25 cm. Pokud chcete více porcí, je třeba dávku zdvojnásobit.
Kilogram té nejlepší vepřové tlačenky za jejíž kvalitní obsah se můžete zaručit.
Skvělá, nemastná hovězí sekaná plněná mrkví. Podáváme s bramborovou přílohou, nebo s oblíbenou omáčkou.
Chutné sladké koláče plníme rozmanitými nádivkami - tvarohovou, makovou, ořechovou, nebo prostě jen povidly. Jejich příprava a pečení vyžaduje více času, protože se jich na plech najednou moc nevejde. Jejich konzumace je však ...
Křupavé slané kuře s křupavými hranolky pečenými na plechu. Pro rychlejší přípravu jsme použili mražené předsmažené bramborové hranolky.
Jednoduchá gulášová polévka z vepřového masa a brambor.
Koláč se vším co obsahuje oblíbený štrúdl. Koláč je jednoduše připraven z listového těsta bez zavinování.
Velká, míchaná plněná sekaná.
Uvedené množství je na přípravu dvou větších plechů kroupové baby, asi pro šestnáct strávníků. Pokrm je dost sytý. Podáváme teplé.
Časově náročná dobrůtka, která se okamžitě zmizí. A protože jeden plech bude málo :) napečte si pro jistotu korpusy (kolečka a pusinky) do zásoby.
Uvedené placky jsou pečené v troubě na plechu na speciální fólii, která je určena pro pečení bez tuku. Placky však, podle chuti, můžete péct i na plechu vymazaném sádlem, případně je smažit na pánvi na oleji.
Jemné řízky připravené v obráceném trojobalu, lehce předsmažené a dušením dopečené v troubě. Podáváme podle chuti: s bramborovým salátem, vařenými bramborami, rýží či jen s lehkým zeleninovým salátem.
Velká bramborová placka na plechu s ovesných vločkami a lněnými semínky, ochucená opečenou cibulí a medvědím česnekem.

Nejpopulárnější recepty

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit