RECEPTY
Krémová hrášková polévka s vynikající chutí jemné uzené šunky.
Hustá farmářská polévka z čočky, krupice, zelí a uzeného masa.
Vynikající japonská polévka.
Recept na jednoduchou a chutnou jarní polévku s bramborami, bílým chřestem a medvědím česnekem.
Hustá polévka plná zeleniny, chutných lesních hub a drobných bramborových halušek.
Chutná polévka z jihočeské kuchyně.
Máslová kedlubnová polévka s bramborami a haluškami. Jemně osolená chutná i dospělým.
Sytá polévka z málo známé zdravé luštěniny. V minulosti se tato luštěnina často vyskytovala v jídelníčku našich předků. Dnes má mnoho odrůd a s oblibou ji vaří v německy mluvících zemích, kde ji nazývají "Dicke Bohnen" - ...
Jednoduchá polévka díky použití sterilovaných fazolí, rychlá na přípravu.
Jednoduchá vánoční polévka, která v sobě nese chuť oblíbeného kysaného zelí, čočky a čerstvých hub.
Jemná krémová polévka plná smetanové chuti.
Hustá chutná polévka k obědu i večeři.
Vynikající, lehká gulášová polévka z jemného telecího masa.
Chutná hustá polévka, plná zdravé zeleniny, kterou mají v oblibě nejen děti, ale i dospělí.
Lehká rybí polévka z kapra.
Hustá svačinová polévka. Podáváme s chlebem nebo pečivem.
Vepřový guláš z kvalitního masa mangalici. Maso z mangalici se pro nižší obsah cholesterolu považuje za mnohem zdravější, než běžné vepřové maso z prasete.
Neodolatelně červená a zdravá polévka z červené řepy doplní tělu potřebné vitamíny.
Kapustnica - polévku z kysaného zelí podáváme s chlebem a podle chuti si můžeme na ni v talíři přidat zakysanou smetanu. Chutná jak v zimě tak v horkém létě, proto si ji vařme častěji a ne jen na Vánoce.
Podzimní pórková polévka, která vás zahřeje.

Nejpopulárnější recepty

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit