RECEPTY
Výborné brambory s cibulkou podáváme jako samostatný pokrm se sklenicí kyselého mléka nebo jako přílohu k pokrmům.
Soté "na divoko" podáváme s vařenými bramborami a pálivou feferonkou.
Oblíbený zelný salát s majonézou. Nabízíme velmi chutný recept na jednu z jeho verzí. Podáváme jako přílohu k pokrmům z masa. Ocení ho všichni účastníci vaší domácí oslavy, kdy ho podáváme ke studeným obloženým mísám.
Recept na chutné slane větrníky z odpalovaného těsta plněné luštěninovou nádivkou.
Výborní, jemně pikantní, plnění utopenci - klasika české studené kuchyně.
Tradiční vánoční slovenské jídlo - bobalky, opekance, pupáľky, pupáky ... nejoblíbenější jsou z mákem. Jelikož je pokrm poměrně sytý, mělo by připravené množství stačit na uvedené 4 porce. Pokud se vám to zdá málo, ...
Oblíbené Bolero řezy se slaďoučké pařížským krémem, plné višní a tvarohu.
Zapečená cuketa s vajíčkem a křupavé brambory z ActiFry fritézy. Rychlý, lehký, bezmasý pokrm.
Rýže parboiled je díky své technologické přípravě zdravější než klasická bílá rýže. Pro její nevýraznou chuť ji však má málokdo v oblibě. Při přípravě rýže s máslem se z ní stává chutná příloha.
Nápadité a jednoduché jídlo se zdravou zeleninou, které lahodí jak ústům, tak i oku.
Plný hrnec vynikající polévky na vánoční nebo silvestrovský stůl. Nic však nebrání tomu, uvařit si tuto pólévku kdykoliv během celého roku.
Skvělý nepečený zákusek ze sušenek, s banány, máslovou náplní a čokoládovou polevou.
Klasické vepřové sádlo je nenahraditelná ingredience mnoha pokrmů. Jeho domácí příprava - škvaření sádla - je jednoduchý postup jehož výsledkem jsou čisté, kvalitní produkty - vepřové sádlo a škvarky.
Jemné syté palačinky se sladkokyselou chutí jablek. Podáváme posypané moučkovým cukrem smíchaným se skořicí.
Jemný salát z červené řepy s jogurtem a meduňkou, která dá salátu uklidňující příchuť :) Salát je vhodný jako příloha k pikantním pokrmům, nebo jen tak, jako hlavní chod na večeři.
Klasika z mléčného baru.
Chuťově zajímavá hustá omáčka. Je velmi vhodná jako netradiční příloha, spolu s tradičními lokšemi, k pečené kachně.
Zdravý salát (raita) v indickém menu podávaný k pikantním pokrmům za účelem stáhnutí tepla z koření. Je však také vynikajícím tipem na zdravou večeři, či přílohou k masu i mimo orientální kuchyně.
Vhodné jako příloha k paprikášům, perkeltům či omáčkám. Také vhodné jako samostatný pokrm na sladko s mákem a cukrem, nebo na slano s brynzou a slaninou.

Nejpopulárnější recepty

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit