RECEPTY
Oblíbené španělské ptáčky z vepřového masa připravené v parním hrnci.
Čevapčiči z parního hrnce nevypadá velmi pohledně, avšak jeho chuť je nerozeznatelná od smažené varianty, pokud ne lepší. Mletá masa obsahují v syrovém stavu poměrně hodně tuku a touto formou přípravy se odbourá další ...
Chutné malé vepřenky podáváme s bramborovými přílohami nebo čerstvými zeleninovými saláty.
Labužnická marináda a kvalitní maso je základem pro tuto lahůdku pivařů a grilmistrů.
Domácí dušená šunka se 100% obsahem vepřového masa, bez konzervantů a dalších přídavných látek. Šunka má po uvaření přírodní barvu a chuť vařeného masa. Je tou nejvhodnější šunkou pro děti. Z uvedeného množství masa ...
Jemná zeleninová sekaná s příchutí sýra a slaniny. Podáváme s bramborovým pyré.
Kilogram té nejlepší vepřové tlačenky za jejíž kvalitní obsah se můžete zaručit.
Podáváme s knedlíkem. Vařený jazyk má výbornou chuť, dá se jíst i bez omáčky, s chlebem, hořčicí nebo křenem.
Nechutná vašim rodinným příslušníkům cuketa? Zkuste jim ji naservírovat jako lodičky s bramborovými plachtami na "vlnách" ledového salátu a uvidíte, žese po ní jen "zapráší".
Vynikající plněné zelné listy (holoubata) si zaručeně oblíbíte a jejich trochu pracnější přípravu všichni konzumenti jistě ocení. Podáváme s čerstvým chlebem.
Tradiční lahůdka našich babiček a prababiček. Toto syté jídlo bylo na jídelním lístku hlavně v období zimy, když byly už ve sklepě uskladněné brambory a cibule, v soudku kvašené zelí a ve spíži kus dobré slaniny ze zabijačky.
Podáváme s chlebem nebo opečenými bramborami.
Chutné pečené brambory.
Jednoduchý recept na přípravu tradičního italského hlavního jídla z těstovin a vepřového masa.
Na nudličky nakrájené vepřové maso nasáklé aromatickou marinádou s rukolou určitě zachutná každému.
Actifry recept na lahodné vepřové karbanátky s uzeným sýrem a kolečky rajčat. Vhodnou přílohou jsou brambory na jakýkoliv způsob.
Buchty jsou nejchutnější čerstvé, proto je třeba rychle je sníst. :) Což jistě nebude tak velký problém :)
Recept na přípravu klasického italského jídla se zvlášť připravovaným bešamelem.
Podáváme s opečenými bramborami.

Nejpopulárnější recepty

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit