RECEPTY
Smetanová omáčka jemné chuti, plná žampionů. Podáváme s rýží nebo houskovým knedlíkem.
Houbová omáčka podávaná s knedlíkem.
Chutná jemná kachna - jednoduchý recept z dob dávno minulých. Podáváme s uvedenou hroznovou omáčkou a lokšemi, nebo s oblíbeným dušeným zelím a knedlíkem.
Klasicky připravená kachna bez příchutí. Maso jde snadno od kosti, upečená kůže je křupavá a slaná. Podáváme s dušeným bílým nebo červeným zelím a s knedlíkem.
Tradiční meruňkové knedlíky z kuchyně naší babičky. Podáváme podle chuti se strouhankou, s mákem nebo s mletými vlašskými ořechy.
Skutečně výborná klasika, svíčková, jak nám ji vařil otec už před padesáti lety
Maso je nejchutnější při podávání s knedlíkem a dušeným kyselým zelím.
Jednoduchá a oblíbená omáčka, která je nejchutnější s vařeným hovězím masem a s knedlíkem.
Omáčka je vhodná ke konzumaci s těstovinami. Velmi chutná je i s houskovým knedlíkem.
Měkoučké maso, jemně křupavý pórek a lahodná smetanová omáčka ... mňam :) Podáváme s houskovým knedlíkem.
Oblíbené bramborové knedlíky plněné uzeným, podáváme s osmaženou cibulkou a kyselým zelím.
Omáčku podáváme k vařenému i pečenému masu, k masovým kuličkám, spolu s knedlíkem nebo vařenými bramborami.
Vegetariánský segedínský guláš s tofu. Podáváme klasicky - s houskovým knedlíkem.
Recept na staré dobré klasické jídlo z hovězího masa. Podáváme s rýží, bramborami, můžeme také s knedlíkem.
Podáváme klasicky, s houskovým knedlíkem.
Tradiční a najjednodušší recept na přípravu švestkových knedlíků v jemném těstíčku.
Vepřové v jemné omáčce z mrkve, brokolice a květáku. Podáváme s haluškami nebo knedlíkem.
Chutná šťavnatá kuřecí stehna podáváme s dušeným zelím a knedlíkem.
Ta nejúžasnější klasika ze švestek na talíři. Mňam.

Nejpopulárnější recepty

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit