RECEPTY
Marinovaný žraločí steak na česneku a cibuli, ale i smažený v trojobalu je vhodný na netradiční štědrovečerní večeři.
Jednoduše a snadno připravený chutný oběd s oblíbeným uzeným masem.
Porce voňavého masa s bramborami a žampiony. Jednoduchá příprava, jednoduché servírování.
Labužnická marináda a kvalitní maso je základem pro tuto lahůdku pivařů a grilmistrů.
Velmi chutné a oblíbené, jarní placky z nových brambor a skvělého medvědího česneku.
Recept na jednoduchou a chutnou jarní polévku s bramborami, bílým chřestem a medvědím česnekem.
Výborný rychlý bezmasý oběd.
Podle tohoto receptu si připravíte vynikající pikantní smetanový dip s medvědím česnekem. Je skvělý k bramborákům, masu nebo na namáčení chipsů či nachos.
Recept na špagety s čerstvými špenátovými lístky a česnekem.
Recept na v troubě pomalu dušené jehněčí maso, provoněné rozmarýnem a špikované česnekem s balzamikovou redukcí.
Chléb ve vajíčku je již jakýmsi tradičním snídaňovým, ale často i večerním jídlem. Vyzkoušejte recept na tento chléb se sýrovou peřinkou.
Voňavý a zdravý česnekový chléb z domácí pekárny.
Sekaná plněná vajíčkem a hráškem. Jako nádivku do sekané je vhodné použít i jinou zeleninu, případně uzeniny. Podáváme teplou s bramborovým pyré nebo čočkou. Studenou s chlebem a kyselou okurkou.
Jednoduchá bezmasá večeře z oblíbené cukety. Podáváme s bramborovou kaší, nebo jen s chlebem.
Výborné křupavé bramboráky.
Chutná obměna klasických bramboráků.
Podáváme s jarní cibulkou a klasicky s vařenými bramborami a hořčicí.
Chutný luštěninových prívarok s bramborami a zdravým medvědím česnekem. Inspirováno indickou kuchyní.
Měkkoučké, česnekovo-sýrové chuťovky. K chlazenému pivu jako stvořené.

Nejpopulárnější recepty

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit