Jednoduše připravené těsto na lahodné muffiny. Velikost hrnku může být jakákoliv, poměr ingrediencí zůstane při každé velikosti zachován, změní se pouze množství těsta.
Italská klasika "Spaghetti al pomodoro fresco e basilico" si našla popularitu v jídelníčcích gurmánů po celém světě díky jednoduchosti a příjemné chuti.
Jednoduchá rajčatová polévka z domácího protlaku a kousků čerstvých rajčat. Děti mají rády hustší polévky a proto při servírování přidáme do polévky tvarově malé, uvařené těstoviny.
Dort - hlava koníka na trávníku. Podrobný postup přípravy s fotopostupem. Korpusy - piškotové těsto. Nádivka - karamelovo-kaštanová. Váha dortu cca 5 kg. Celkový čas přípravy dortu: pečení, vaření, zdobení, čas chlazení cca 5 - ...
Připravte si vynikající svěží těstoviny s hráškovo-limetkovo-smetanovou omáčkou. Vhodné jsou i jiné těstoviny, které dokáží zadržet na svém povrchu omáčku - penne, fusilli apod.
Lehká večeře nejen pro vegetariány. Podáváme naslano s čerstvou pažitkou. Také se dá pokrm konzumovat nasladko, jelikož je díky množství cibule již zpočátku jemně nasládlý. Stačí přidat trochu cukru a skořice.