RECEPTY
Klasická mléčná čočková polévka s bramborami. Polévku mají v oblibě nejen dospělí, kteří si ji mohou přichutit octem, ale i děti. Při přípravě polévky pro ty nejmenší vaříme polévku bez soli.
Jemné nadýchané slané palačinky s bazalkou a česnekem. Konzumujeme jen tak, nebo palačinky můžeme plnit sýrovou či brynzovou nádivkou. Jsou vhodné i jako příloha k letní pečené kachně.
Hustá hlívová polévka pikantní chuti. Množství koření můžete zredukovat, případně některé podle chuti ani nepoužít. Neokořeněná bude chutnat i dětem.
Chutné domácí bramborové kuličky plněné masovou nádivkou.
Není důležité pod jakým názvem je znáte, ale že Vám chutnají! ... a nebojíte se vyhrnout si rukávy a pustit se do jejich přípravy. Domácí jsou nejlepší!
Párky na cibuli se zeleninou a bramborami.
Chutná vegetariánská tortila.
Sladkokyselá, mléčno-smetanová fazolová omáčka je velmi chutná při podávání s dobrou sekanou, klobáskou nebo volským okem. Klasicky k ní servírujeme čerstvý, měkký chléb. Při přípravě 4 porcí použijeme poloviční dávku ...
Jednoduchý a lehký bramborový salát bez majonézy pro všední i sváteční dny.
Výborná svačinové polévka. Podáváme s čerstvým pečivem.
Mléčná polévka ze zelených fazolových lusků s bramborami. Porce polévky si dochutíme octem, nebo citronovou šťávou.
Tradiční salátová polévka naší babičky.
Recept na výborné bramborovo-lososové karbanátky s minimem oleje a pikantním dipem.
Recept na výborný krémový prívarok z čočky s bramborami a volským okem.
Oblíbená omáčka z bílých fazolí. Podáváme s dokřupava opečenými párky a chlebem.
Tradiční recept na legendární majonézový salát se salámem a kořenovou zeleninou.
Oblíbené bramborové knedlíky plněné uzeným, podáváme s osmaženou cibulkou a kyselým zelím.
Nechutná vašim rodinným příslušníkům cuketa? Zkuste jim ji naservírovat jako lodičky s bramborovými plachtami na "vlnách" ledového salátu a uvidíte, žese po ní jen "zapráší".
Chutná přílohová kaše z brambor s oblíbeným hráškem. Podáváme ke všemu, k čemu nám bramborové pyré chutná.
Recept na přípravu sabdží (sabji), indické směsi dušené zeleniny, brambor a koření, na cibulovo-rajčatovém základě. Můžeme podávat s rýží, jako hlavní jídlo dne.

Nejpopulárnější recepty

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit