Národní kuchyně▼
Více▼
HOVĚZÍ MASO
Hovězí sekaná s mrkví
Dada 1 h. 50 min. střední
Zobrazit recept
ZELENINOVÉ SALÁTY
Zelný salát s majonézou
Michal 20 min. nízká
Dušené hovězí na oblíbený prívarok
Dada 1 h. 30 min. střední
RYBY
Rybí kuličky s medvědím česnekem
Dada 45 min. střední
BEZMASÁ JÍDLA
Pikantní hrách s mrkví
Dada — střední
OMÁČKY A PRÍVARKY
Omáčka z vařeného hovězího masa
Dada 30 min. nízká
Bramborový nákyp s masem
Pikantní houbová smaženice
MASOVÉ POLÉVKY
Rybí zeleninová polévka
Dada 50 min. vysoká
KRŮTÍ MASO
Pečená krůtí stehna na červené cibuli
Dada 2 h. střední
Hrachovo špenátový prívarok
Dada 60 min. střední
ZELENINOVÉ PŘÍLOHY
Kvašené zelí na červené cibuli
Dada 20 min. nízká
POMAZÁNKY
Česneková pomazánka s cottage sýrem
Dada 10 min. nízká
BRAMBOROVÉ PŘÍLOHY
Kurkumové brambory
Dada 24 min. střední
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Ajurvédská polévka Kičadi
Dada 45 min. vysoká
Lilkovo-cizrnové kari
Dada 25 min. střední
Mrkvovo-zelný salát s jogurtem
Dada — nízká
Čočkovo-hrachový pikantní dál
Dada 1 h. 45 min. střední
Hrachový prívarok s medvědím česnekem
Prívarok z červené čočky s kokosovým mlékem
Dada 35 min. nízká
Mrkvovo-bramborové sabdží v rajčatové omáčce
Dada 35 min. střední
Sladké brambory s cuketou a indickým kořením
Dada 30 min. střední
Smažené kořeněné brambory s cibulí
Dada 50 min. střední
MASOVÉ SALÁTY
Šunkový salát
KOLÁČE
Tradiční francouzský jablečný koláč
Bílá fazolová omáčka s párkem
SLANÉ CHUŤOVKY
Dýňové krekry
SUCHÉ PEČIVO
Strašidelné čarodějnické prsty
ZÁKUSKY
Medové řezy s ořechovým griliášem
Karbanátky z červeného zelí
Marcipánoví pavoučci
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Sladkokyselá mléčná fazolová polévka
KACHNÍ MASO
Pečená kachna - nejjednodušší způsob přípravy
Jednoduchá kuřecí polévka
Tvarohový koláč s mangem
Plněná kachna
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit